Neden hiç arkadaşım yok?

Spor konusunda bir şey bulamadım açıkcası gennelikle bütün sınıf ben geçiririm fen konusunda sornadan fark ettim beni kullandıklarını hani yanımda olacaklar diyorsunuzya ne yararı olacak sadece benden kopya alıyorlar fake arkadaş oluyor ya da dost açıkcası bu hayatta şerefsiz olmak en idealı galiba.

Takmayacaksın dostum benim kız arkadaşım var sevgili falan değil arkadaşız 6. sınıftan beri. Ya şöyle sayko var düşün 7. sınıfta kızdan nude istemiş bana anlattı 7. sınıftayken varya o an kimseye güvenmemeye başladım.

Dişe diş olacaksınız bu devirde.

Hocam kaç yaşındasınız ona göre söyleyeceğim.

Ben de şu an öyleyim. 6 senelik en iyi ve tek arkadaşımdı, sevgilisini tercih etti benimle konuşmayı kesti. Maalesef ben de çözüm bekliyorum.

O arkadaşın sanıyor ki, sevgilisi onu bir ömür bırakmayacak veya her ne sebep olursa olsun birbirinden ayrılmayacak yok öyle bir dünya. 24 yaşındayım daha bugüne kadar gördüğüm yıllarca sevgili olanların sayısı 5 parmağı geçmez. Bazıları uzun süre sevgiliyken bile ayrılabiliyor. Arkadaşının yaptığı şey büyük bir hataymış. Bence eğer sevgilin varsa ve sana "Arkadaşın mı ben mi?" Gibi ikileme sokuyorsa zaten ondan hayır gelmez. İnsan, yeri geldiğinde sevgilisine de, yeri geldiğinde arkadaşına da, yeri geldiğinde ailesine de zamanını ayırmalı. Böyle bir sevgili evlilik durumunda "Annen mi ben mi?" Diye de sorar. Bardağın dolu tarafından bakarsak arkadaşının böyle bir durumda tercihini erkenden yapması çok iyi olmuş. Çünkü bu arkadaşını tanımana yardımcı olmuş. Yarın bir gün daha önemli bir konuda sana kazık atabilecek biriymiş.

Takma bro, kendine bir uğraş bul onunla ilgilen boş insanlar için kendini üzmeye değmez.

Ammaaaan salla gardaş annenin karnından doğarken arkadaşın mı vardı öyle düşün bir de veya mezara girerken arkadaşınla gömülmeyeceksin bir de bu taraftan bak. Arkadaş dediğinin hepsi yalan dolan olmuş boşver sen farklı ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…