Neden hiçbir GTA oyununda çocuk karakter yok?

• Konuyu başlatan 381145
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 68
  • Görüntüleme 11.176
Bence olmamalı, sonuçta GTA oyunlarında istediğini yapabiliyorsun çocukları öldürmek vb. şeyler çok uygun değil bence.
Tabii, zaten ona göre yoldan geçen herkesi minigun ile taramak çok uygun. Oyun bu, normal böyle şeylerin olması.

Büyük ihtimalle sansür yememek için.

Kadın cinayetlerini önemsemiyor musun yani? Duyar olarak mı görüyorsun?
Al sana işte şimdi duyar.
Ciddi söylemediniz farkındayım ancak duyar olarak görmüyorum, sizin mesajınızı duyar olarak görmemin sebebi en çok duyar kasılan konu bu, en çok dikkat çeken konuda bu. Bu yüzden herkes onu kullanıyor ve sizde konu ile aşırı alakasız şekilde katınca öyle anlaşılıyor.

Ciddi söylemediniz farkındayım ancak duyar olarak görmüyorum, sizin mesajınızı duyar olarak görmemin sebebi en çok duyar kasılan konu bu, en çok dikkat çeken konuda bu. Bu yüzden herkes onu kullanıyor ve sizde konu ile aşırı alakasız şekilde katınca öyle anlaşılıyor.
Ben duyar kasmak için yazmadım ki. Öyle bir şey varsa böyle bir şey de var deme manasına getirdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı