Neden insanlar Mac yerine Hackintosh kullanıyor?

İnsanlar işine yarayan şeyi kullanırlar ve atarlar. Neden ve nasılını sorgulamak kimsenin hakkı değildir.
Ayrıca bu makalede kimsenin ne yaptığını sorgulamıyoruz, sadece insanların neden Mac varken Hackintosh kullandıklarını yazdım. Burada ise sen haksız oluyorsun ki, bana Apple fan boy derken bile haksızsın çünkü benim fan boy olup olmamam seni ilgilendirmiyor + kimseyi fan boyluk ile suçlayamazsın bu senin hakkın değil. Beğenmediysen oku, sonra da sayfadan çık. Burada boş yorum yapmayınız.

Fan boy kelimesini öğrenen her yerde kullanıyor gördüğüm kadarıyla. Fan boy olmak kötü bir şey de değil ama neyse...

Bence bunun yanında donanım gücü ile alakalı bir durum da var. ARM'yi saymayaraktan Custom sistemler hem daha güçlü hem daha ucuza gelebiliyordu. Mesela örnek Technopat'ın zamanında Kedi Müziğe topladığı sistem. i9 9900K ile topladığı sistemi de sayabiliriz. Bunlar zamanında işlem gücü yüksek olsun diye toplanmış. O rendeye benzeyen kasaların fiyatını bahsetmeye gerek yok sanırım hocam. Tabii Apple işletim sistemi Apple ürünüyle kullanılsın ama bazen şartlar böyle. Yazdığınız maddelerden teknoloji merakından oluşuna katılıyorum. Tabii bu kadar yazıyı yazıp Hackintosh destekli bir bilgisayarım olmadığı için denememiş olmam işin ayrı bir boyutu

Son düzenleme:
Ben Macintosh kullanıyorum ama Hackintosh dediğiniz gibi macOS işletim sistemini çok merak edenler ama Mac alacak parası olmayanlar veya macOS ile alakalı küçük veya büyük işleri olanlar bazı insanlar mesela yeni Windows alıyor ama o Windows'ta birkaç gün sonra diyor ki keşke Mac alıp iOS developer olsaydım ben mal mıyım neden Windows aldım diyen insanlar için benim görüşüm bu şekilde Hackintosh'a.

Triple boot yapanlardanım ve triple boot yapmaktan gayet memnunum. Windows kullanıyorum genellikle. Jailbreak için Hackintosh gerekebiliyor, Linux ise bir fantezi, öylesine kurdum.
rEFInd da mükemmel işliyor, triple boot için bir numara.

Bilgisayarınız Hackintosh ile uyumluysa ve bunun için 300 TL'lik bir Wi-Fi adaptörünü araştırma yapıp
aldıysanız ve böylece ünlü bir Technopat Sosyal eklentisini Safari'ye portladıysanız değmesinler keyfinize.

Hackintosh kurdum Z77 çipset anakarta zamanında, hoşlanmadım, hiçbirşey yok bence, boş yere zaman kaybı. Ekran kartı olarak GTX 680 ve muhadili artık desteklenmiyor. Ben nVidia ekran kartı fanatiğiyim, AMD ekran kartı ile işim olmaz, neticede Hackintosh ile de.

Windows kullanıcısıyım ama yaşadığım yazılımsal sorunlar(Güncelleme hatası özellikle inatla güncelleşmeyen bozuk güncellemeyi zorunlu olarak yapmaya çalışması, Search çalışmaması, güncelleme lazım diyerek kurulmayan programlar falan filan) hele ki çözmesi ya çok zor ya da imkansız gibi olması sebebiyle Windows'u sevmemeye başladım ama Mac bilgisayarlar da pahalı mecbur Windows kullanıyorum. Windows'u sevmiyorum ama mecbur kullanıyorum...

Windows gibisi var mı be rahatlik desen 10 numara M.2'li Mac almaktansa gaming laptop almis birisi olarak memnunum. Sizin konunuza gelirsek oyun oynamicaksaniz Mac alın geçin fazla sorgulamayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…