YouTube Neden izlenmelerim aynı?

MoonBerk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bir süredir içerik üretmekteyim ancak videolarımdaki editler ve konuşma stilim yorumlardan anlaşıldıgı üzere çok beğeniliyor ve gerçekten fazla emek harcıyorum. Ancak izlenmem hala aynı sayılarda geziyor. (1k-2K) Abonem 1.66K

Bakıyorum aynı tarz içerik atan kanallar 2 hafta da bir atıyor 20k izlenme 10k izlenme arada takipçi farkı da yok.

Acaba sorun kanalımda olabilir mi?

Not: 2 günde bir video atmaya özen gösteriyorum.

Kanalım : AybiK

Merhaba bir süredir içerik üretmekteyim ancak videolarımdaki editler ve konuşma stilim yorumlardan anlaşıldıgı üzere çok beğeniliyor ve gerçekten fazla emek harcıyorum. Ancak izlenmem hala aynı sayılarda geziyor. (1k-2K) Abonem 1.66K

Bakıyorum aynı tarz içerik atan kanallar 2 hafta da bir atıyor 20k izlenme 10k izlenme arada takipçi farkı da yok.

Gündemde olan şeyleri takip edip ona göre şeyler yapmayı deneyebilirsiniz. Baska platformlardada ayrı olarak yayın yapabilirsiniz.

Merhaba bir süredir içerik üretmekteyim ancak videolarımdaki editler ve konuşma stilim yorumlardan anlaşıldıgı üzere çok beğeniliyor ve gerçekten fazla emek harcıyorum. Ancak izlenmem hala aynı sayılarda geziyor. (1k-2K) abonem 1.66k

Kanalım: AybiK

Dostum Minecraft tarzında video çekiyorsun anlaşılan, paylaştığın videolar önceden YouTuber'lar tarafından yapılmış içerikler, benzer olduğu için ilgi çekmiyor, izleyenlerin yerine koy kendini empati yap, gündemde olan sıcak şeyler yerine benzer videoları izlemek istemezler çok.

Oyun videolarının az izlenmesi normal onları herkes çekiyor zaten. Farklı konular bulmaya çalış.

İzlenme ile alakalı bir fikrim yok fakat videoların arkasına müzik koysan(levelce5 değil) belki videoların daha çekici olabilir çünkü baktığımda videoların girişleri çok sakin kalmış.

konu kalmadı artık zaten, önceden youtube girenler tekelleşti artık bu zamanlarda yüsemek biraz zor.(biraz)

İzlenme ile alakalı bir fikrim yok fakat videoların arkasına müzik koysan(levelce5 değil) belki videoların daha çekici olabilir çünkü baktığımda videoların girişleri çok sakin kalmış.
leblebi ce 5 :D

Hocam Minecraft eskisi kadar vibe görmüyor. Diğer oyunlarda öyle. Çünkü hepsi eskidi, oynanmaz olarak nitelendiremezsin de artık topluluk onlarca MC içerik üreticisini izlemeyi tercih etmeye gerek duymuyor. Siz ne kadar iyi olursanız olun bazıları sadece sizden daha önce başladığı için asıl izlenim o kanallarda olacaktır

Hocam sizi arada sırada ızleyen ve ıcerıklerınızı begenen bırısıyım bence sadece MC degılde Craft Rise gibi oyunlarada yonelmelisiniz ya da Valorant bu tarz oyunlarda sıze bayağı bır takıpcı ve ızlenme getırecektır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı