Veya kriterin fazladır.İlke, daha 15 yaşındasın ne sevilmesi ve sevmesi neden bahsediyorsun? Ben de 15 yaşındayım fakat belli ki ergenlik evresini başarılı bir şekilde geçebilmişim. Ayriyeten bunun bana göre birkaç sebebi vardır. Ya güzel değilsindir, ya da cıvıksındır, cıvıktan kastım sürekli ilgi istemek ve/veya ortamlarda kendini göstermek için boş hareketlerde bulunmak. Ayriyeten, dediğim gibi daha 10. sınıfa gidiyorsun, insanlar bu yaşlarda ergendir ve sevme bu yaşlarda olmaz. En fazla hoşlanma olur.
Veya kriterin fazladır.
İlke, daha 15 yaşındasın ne sevilmesi ve sevmesi neden bahsediyorsun? Ben de 15 yaşındayım fakat belli ki ergenlik evresini başarılı bir şekilde geçebilmişim. Ayrıyeten bunun bana göre birkaç sebebi vardır. Ya güzel değilsindir, ya da cıvıksındır, cıvıktan kastım sürekli ilgi istemek ve/veya ortamlarda kendini göstermek için boş hareketlerde bulunmak. Ayrıyeten, dediğim gibi daha 10. sınıfa gidiyorsun, insanlar bu yaşlarda ergendir ve sevme bu yaşlarda olmaz. En fazla hoşlanma olur.
1- Para 2-Tip 3-Statü 4- Hitabet (bak burası çokomelli) Robloxta bir oyun var diyen çocuk gibi takılırsan ortalıklarda geriye kalan 3'ü işe yaramaz.Ben ne zaman sevsem ya sevgilisi var ya da başkasını seviyor. Neden beni kimse sevmiyor?
Bende sevilmeyi hak ediyorum neden neden beni sevmiyorlar bıktım artık beni de seven olsun.
1- para 2-tip 3-statü 4- hitabet (bak burası çokomelli) Roblox'ta bir oyun var diyen çocuk gibi takılırsan ortalıklarda geriye kalan 3'ü işe yaramaz.
Katılmıyorum hocam, şanstan ziyade belli kriterleri karşılamayınca bunların yaşanması olağan bana göre.Arkadaşlar bunun yaşla ilgisi yok. Tamamen şans meselesi. Ben 20 yaşındayım ve bu arkadaşın yaşadıklarının aynısını yaşıyorum. İnsanları küçümsememeyi öğrenmelisiniz.
Kimse seni sevmek zorunda değil de ondan.Ben ne zaman sevsem ya sevgilisi var ya da başkasını seviyor. Neden beni kimse sevmiyor?
Bende sevilmeyi hak ediyorum neden neden beni sevmiyorlar bıktım artık beni de seven olsun.
Saçma soylemissin çünkü 1 kadına 1 erkek düşüyor nasıl kadına talep fazla güzel kadına talep fazladır o da her zaman öyleydi. Tip para boy illaki önemli ama bunlar olmadan da başarılı olan çok kişi var kafaya takmayıp.Kimse seni sevmek zorunda değil de ondan.
Sonuçta biz küçük çocuk değiliz, senin de artık bunları sindirmen gerekiyor.
Tip, boy, maddiyat vs önemi, hatta kendini sevdirmen için ekstra bir albeninin olması lazım.
Çünkü, günümüzde kadınlara olan talep çok fazla, onların ortalamalarla bile işi kalmadı.
Bunları defalarca söyledim ama her yerden ban, shadowban yiyip durdum.
Hipergami denen olguyu araştır, yaşın büyükse muhtemelen sende incel'sin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.