Neden Linux kullanıyorsunuz?

Dual-Boot kullanıyorum. Debian 11 hoşuma gidiyor.

Linux Mint. Ubuntu çok hantal geliyor ve Cinnamon hoşuma gidiyor. Ayrıca Microsoft un kasıtlı olarak sistemimi çürütmesi de iyi değil @363652

Bilgisayari kullanma amaci oyun oynamak olan insanin Linux kullanma cabasi mazosizme ornek gosterilebilir bence.
Valla her oyun çalışıyor: Bkz: Steam Play ve Proton.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski PCleri hayata geri getirmek için ya da USB de sadece Linux dosyaları olduğu için
Pardus 19.5 kullanıyordum bir ara.

Arch kullanıyorum. Sistemim eski olduğu için Linux'a geçtim. Windows'dan çok daha fazla sevdim. Sistemim iyi olsaydı yine Linux kullanırdım.

Valla her oyun çalışıyor

Tabi ki calismiyor her oyun
Ama yine de destekliyorum bu yaklasimi.

Havasi var ama simdi. Udemy'den 8 saat ders dinleyip junior oldum sanan cahil cuhelaya yesil terminal cok havali geliyor.

Bu dedigim 20 yas alti kitlenin %97'si.

Aktif olarak Ubuntu kullanıyorum hem Windows'tan çok daha hafif hem artık yazılımcılardan Linux bilmesi de istenebiliyor hem de yazılımcı dostu. Windows'ta çalıştırdığım programları burada da çalıştırıyorum virüslerden de daha az korkmaya başladım. Windows'un "tek" artısı ".MSI" ve ".exe"dosyaları.

Ubuntu biraz ağır ve hantal ama yine de Ubuntu candır . Ancak Pardus

Ubuntu biraz ağır ve hantal ama yine de Ubuntu candır . Ancak Pardus

Hocam Ubuntu'yu indirme sebebim internet kaynağının açık ara en fazla olması. Hem biraz da cahillik tek Ubuntu biliyordum şimdi alıştım değiştiremiyorum da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…