Neden Linux kullanıyorsunuz?

Sana göre gereksiz olabilir ama bana göre gerekli? Hava durumunu görmek istiyorum belki?
Tamam, oturum açtığında gelen tam ekran "zart zort'a giriş yapın", "MicroZort 720 %99,9 indirimde!" yazılarınıda istiyorsun galiba
Herkesin masaüstü aynı, bir wallpaper değişiyor. Anca 3. parti tool ile ekrana saat falan eklenebiliyor
Siyah wallpaper OpenBox (akıl hastası rice) kullanırım daha iyi, tuş ataması yapaibliyorum en azından.

Anladim arif.

Insanlar bunu mu kullaniyormus ya Komikmis.
Gerçekten aynen ben de "İnsanlar harbiden bunu mu kullanıyor" dedim. Çok kötü gerçekten.
Eki Görüntüle 1874393

Ben de bu şekilde uğraşmıştım geçen. Garuda teması epey hoşuma gitmişti.
Hangi DE acaba?

Bu arada GNOME varken ne MacOS-Aqua ne de Windows-Aero kullanılır. @363652 paylaşmış, görünce söylemek istedim. Windows o fotoğrafta sade bu arada ama normalde maalesef sade bir OS değil. Bloat içeriyor gerçekten ciddi oranda. @Cruslan hava durumunu görmek istediğini söylüyor ama şahsen ben görmek istemiyorum benim için tamamen rahatsızlık oluşturuyor. Çok Basic bir hali olmalı, insanlar isterse seçebilmeli. Benim işletim sistemi dileklerime uygun değil. Ama uygun olan seve seve kullansın Windows kolay ama biraz kısıtlı.

GNOME güzel, GNOME kullanıyorum zaten Linux'da kullanıyorsam. Örnek olarak verdim hava durumunu.

Benım umurumda bıle degıl yok sadeymıs agırmıs hafıfmıs peeh,işimi görsünde yeter.

GNOME güzel, GNOME kullanıyorum zaten Linux'da kullanıyorsam. Örnek olarak verdim hava durumunu.

Ben de GNOME kullanıyorum bir süredir. Temalandırmayı düzgün yaparsanız KDE'den çok daha uyumlu bir arayüz ortaya çıkıyor.

Üstelik yaptıkları fragments gibi uygulamalar hem fazlasıyla sade hem de fazlasıyla işlevsel. KDE'nin yüzüne bakamaz oldu .

DE'den kastınız nedir?

Masaüstü ortamı hocam.

Büyük ihtimalle KDE hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…