Neden Linux kullanmıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Terminal ile alakam olmadan Linux'u kullanmam mümkün mü sence? Sadece video izlemek, Technopat Sosyal'de takılmak için kullanacağım. Ayrıca Ubuntu kuracağım.
Evet mümkün. Zaten bütün işletim sistemleri Uygulama Mağazaları ile geliyor ve istediğin uygulamayı oradan indirebiliyorsun. Örneğin uygulama mağazada yoksa kendi sitesinden indirebilirsin. Diyelim Zoom indireceksin, Zoom'un sitesine gidip .deb dosyasını indirip kurabilirsin.

Arkaplan değişmek muazzam bir kişiselleştirme.
Yo. Aslında Windows'u da az çok kişiselleştirme biliyorsunuz. 7TSP ile iconlari değiştirebilirsiniz. Çeşitli ikon paketleri var. Secured Ux Theme gibi programlar ile sisteme özel temalar kurabilirsiniz, explorer'ı da degistirir. Mesela bu tür temaları devinartta niivu adlı arkadaş yapıyor. Rainmeter ile de güzel işler ortaya çıkabilir. Tabi linux gibi olmaz. Onun kadar destek sunmuyor .

Eğer ilk defa Linux dağıtımı kullanacak iseniz Manjaro ve Mint kullanabilirsiniz.
Görünüm amaçlı kuruyorum ki bana bir tek Ubuntu güzel geldi.

Kurulmuyor ki, denediğim bütün dağıtımlarda illa bir yerde bir sorun çıkıyor. O kadar konu açıp o kadar çözüm denememe rağmen fayda etmedi. Bu yüzden kullanamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…