Neden Linux?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılmıyorum hocam. İnsanları bu özgür dünyaya çekmek gerektiğini düşünüyorum ve sistemle çok uğraşmayan biri için oldukça basit olduğunu düşünüyorum. En azından neden kaynaklandığını bilmedikleri hatalar almazlar ve ufak google aramalarıyla Linux'ta sorunlarını daha rahat çözebilirler, aylarca 1 sorun için güncelleme bekleyip ardından 6-7 hatayla karşılaşmazlar. Size saygım sonsuz, değer verdiğim bir büyüğümsünüz ancak bu konuda aynı fikirlerde değilim.

Linux kötüleyenler ile evrim çürütmeye çalışanlar aynı kafadasınız daha ne olduğunu bile bilmediğin konularda yorum yapıyorsunuz üstüne üstlük Windows kullanıyorsun daha ne diyeyim.
Evrim çürütmeye çalışanlar genelde karşı tarafı cahillikle suçluyor, evrimi savunanlar ise agresif olmadan kibarca bunun böyle olmadığını anlatıyor, haberiniz olsun.

Mesajımı okudunuz mu? Ne olduğunu bilmediğimi nereden biliyorsunuz, ayrıca ben bir şey bildiğimi nerede iddia ettim?

Anlattıklarım benim kendi deneyimlerim ve burada asılsız olan şey nedir? Tane tane konuşursak daha güzel bir tartışma ortamı olur.

Yani aslında bu sözü kime söylediğinizi bilmiyorum zira ben Linux'u kötülemiyorum. Belki de üzerime alınmamalıyım.

üstüne üstlük Windows kullanıyorsun daha ne diyeyim.
NE? Yırtıla yırtıla güldüm, ya ben ne kötü ne pislik bir insanım ya üstüne bir de Windows kullanıyormuşum

Benim ölmem gerek ya ben bu acıya dayanamam

Katılmıyorum hocam. İnsanları bu özgür dünyaya çekmek gerektiğini düşünüyorum.

Hayır. Kesinlikle hayır.
Ben bu toplulukta bu konuyu açan kişiler gibi kişiler görmek istemiyorum şahsen. Böyle gayet iyi.
Aptallara ihtiyacımız yok. Araştırmaya bile parmağını kaldırmayan kişiler burada sözde milleti "kudurtmak" için konu açıyorlar.
Lütfen şu konulara cevap vermeyin, ben bile bıktım.

Sıkıldım artık bunu tartışmaktan. Ana bilgisayarında Windows kullanan biri olarak Linux çok daha başarılı. Eğer gerçekten iyi bir desteği olsaydı Windows'u tokatlar geçerdi.

Linux'u gerçekten kullanmayı bilirseniz Windows'tan iyi olduğunu anlarsınız. Onun dışında son kullanıcıya uymadığını söyleyebilirim.

Evet kullanıcı bilinçli olmalıdır, evet araştırıcı olmalıdır ama sırf etliye sütlüye karışmadan günlük işini halletmek isteyen kullanıcıya da sen Linux kullanamazsın demek saçma.

Kullanmaktan kasit daha onemli, Linux kullanirken bir insanin sorunla karsilasmayacagini garanti edebilirim diyorsan tamam kullanabilir, ben garanti edemiyorum. Boyle bir durum olursa ne olacak format mi atacak? Bu ne kadar faydali bir sekilde kullanmak olur ki?

Windows kullanırken de insanlar farkında olmadan defalarca araştırma yapıyorlar ama bildikleri, büyüdükleri işletim sistemi olduğu için doğal geliyor.

Kendi agzinla soyledigim seyin dogru oldugunu teyit etmissin zaten. Windows'ta bile bu gerekirken Linux'ta gerekli oldugunu savunmam neden seni bu kadar tetikledi anlayamiyorum açıkçası.

Zaten son kullanıcı Linux dağıtımlarının gelişimini negatif etkileyen şeylerden biri de pazarpayı ve son kullnıcı oranının azlığı. Siz yok etme derdine düşmüşsünüz.

Linux'u Windows kafasinda irdelemek bu Linux kullanicilarin katilimiyla bir yerlere gelmis komunal bir ortam. Boyle bir ortamda kullanici gelisim bagini hice saymak ne kadar mantikli bunu dusunmeni isterim.

Ben seninle kimseyi karsilastirmiyorum. Yazdigin her şeyle anca soyledigimin dogru oldugunu onayliyorsun kardesim, bu mesajinin amacini anlayamadim dogrusu.

Senin acilen bir doktora görünmen lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…