- Makaleler
- 38
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM
Katılmıyorum hocam. İnsanları bu özgür dünyaya çekmek gerektiğini düşünüyorum ve sistemle çok uğraşmayan biri için oldukça basit olduğunu düşünüyorum. En azından neden kaynaklandığını bilmedikleri hatalar almazlar ve ufak google aramalarıyla Linux'ta sorunlarını daha rahat çözebilirler, aylarca 1 sorun için güncelleme bekleyip ardından 6-7 hatayla karşılaşmazlar. Size saygım sonsuz, değer verdiğim bir büyüğümsünüz ancak bu konuda aynı fikirlerde değilim.Ya birakin kullanmak icin bilgi akil arastirma yetenegi gereksin, gerekiyor da zaten neden bunu savunup duruyorsunuz gercek degil aslinda, eninde sonunda isin terminale Google'a dusuyor. Hem bir şeyler bilmenin veya bilmek zorunda olmanin nesi kotu. Linux'u Allah'in akil dagitirken bile pas gectigi insanlara guzelleyince elinize ne gececek anlamıyorum açıkçası. Biz bu adamlardan kaciyoruz siz bunlari aramiza sokmaya calisiyorsunuz. Insan 7'sinde neyse 70'inde de odur. Azıcık akilli mantikli insanlar olsa bilip bilmedikleri seyler hakkinda geri geri konusurlar mi zaten? Boş verin bu isleri.