Toblerone Dağları
Hectopat
Daha fazla
Bak Linux'un kötü tarafı bilgisayar kullanmayı bilmeyen birisinin zorlanabileceği olması ama bunu Windows'ta da yaşayabilir. Korkulacak hiçbir şey yok azıcık ilgisi olan birisi çok kolay bir şekilde Linux'u anlayabilir nasıl Windows'ta regediti anlayabildiğin gibi.Ne alaka? Ben update'i tamamen kapatmaktan bahsediyorum.
Sistemde 200 guvenlik acigi olduktan sonra antivirus neye yarar?
Linux'u hakli sekilde elestirene birsey demem ama HAKLI SEKİLDE ELESTİREN YOK.
Linux'un bir kotu yanini soyleyin, cevap vereyim.
Ben de windows'un kotu bir yanini soyleyecegim, siz cevap verin. winZort diyorum cunku bu lakabi hak ediyor.
Hocam Rust ile Steam'i kodlamadan kuramıyorum nasıl kodlarım? (!)Evet uygulama kurmak icin 'kod' yaziyorum
Bazen C++ bazen Python tercih ediyorum(!)
Tamam, bu kabul edilebilir bir elestiri fakat tam olarak dogru degil.Bak Linux'un kötü tarafı bilgisayar kullanmayı bilmeyen birisinin zorlanabileceği olması ama bunu Windows'ta da yaşayabilir. Korkulacak hiçbir şey yok azıcık ilgisi olan birisi çok kolay bir şekilde Linux'u anlayabilir nasıl Windows'ta regediti anlayabildiğin gibi.
Windows'u öğrenmemişsen nasıl ilk kullanacağında zorlanırsan Linux'ta da aynı seviye zorluk var. Bu karşılaştırılacak bir şey değil. Öğrenme isteği olmayıp sonra da "Zor." diye laf atmak doğru bir şey değil.Bak Linux'un kötü tarafı bilgisayar kullanmayı bilmeyen birisinin zorlanabileceği olması ama bunu Windows'ta da yaşayabilir. Korkulacak hiçbir şey yok azıcık ilgisi olan birisi çok kolay bir şekilde Linux'u anlayabilir nasıl Windows'ta regediti anlayabildiğin gibi.
Sadece rust yetmez hocam, steam icin assembly'de gerekiyor(!)Hocam Rust ile Steam'i kodlamadan kuramıyorum nasıl kodlarım? (!)
Aynısını demeye çalıştım zaten aga katılıyorum.Windows'u öğrenmemişsen nasıl ilk kullanacağında zorlanırsan Linux'ta da aynı seviye zorluk var. Bu karşılaştırılacak bir şey değil. Öğrenme isteği olmayıp sonra da "Zor." diye laf atmak doğru bir şey değil.
Bazıları çok zor olduğunu düşünüyor. Şu an zaman geçsin diye o Linux distrosu benim şu senin diyerekten ondan ona atlıyorum. Yarım saat önce Rhino Linux kurdum ve en ufak ayar bile yapmadım, terminal bile açmadım direkt foruma geldim. Kullanmak için ek bir şey gerekmiyor ki basit dağıtımlarda. Bunu anlamayıp laf çarpıtanlara sinirim.Aynısını demeye çalıştım zaten aga katılıyorum.
Gören de Windows kullanıcılarını hiç git/npm/pip zart-zurt kullanmayan, GUI dışı bir şey görünce tövbe çeken insanlar sanacakKod(?) yazarak uygulama mı kurulur yeğenim? (!)
Güncellemelerde sistem dosyalarına hiç müdahale edilmiyor mu sanıyorsunuz? Eğer müdahale edilmiyorsa bu Update'ler göklere mi yapılıyor?Ne alaka? Ben update'i tamamen kapatmaktan bahsediyorum.
Sistemde 200 guvenlik acigi olduktan sonra antivirus neye yarar?
Linux'u hakli sekilde elestirene birsey demem ama HAKLI SEKİLDE ELESTİREN YOK.
Hocam git kullanmayın bence, açık kaynak sevmezsiniz diye düşünüyorum. Ha unutmuşum github'ı da Microsoft satın almıştı hani şu "Yazılımlar ücretli ve kapalı kaynak olmazsa para kazanılamaz bu yüzden açık kaynaklı yazılımlara karşıyız." diyen Microsoft.Gören de Windows kullanıcılarını hiç git/npm/pip zart-zurt kullanmayan, GUI dışı bir şey görünce tövbe çeken insanlar sanacak