- Makaleler
- 22
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323
İşlemci: i5-10300H
Ekran kartı: GTX 1650
RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop
Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar, birbirinizin fikrine öncelikle saygı çerçevesinde yaklaşın. Bir konu açılmış, o taraf bu tarafa, bu taraf o tarafa sallıyor. Kimsenin birbirine üstünlüğü yok. Fikirlerinizi beyan ederken saygı çerçevesinde ve düzgün bir dille ifade edin.
Windows'un bana göre saçma güncelleme politikası,
Yerli yersiz kafasına göre uygulama kurması,
İşletim sisteminin kendi içerisinde getirdiği kısıtlamalar,
"Kişisel Bilgisayar" olarak geçen bir makineye gizlilik anlamında saygı duymaması gibi birçok etmen kullanmamak için bir sebeptir.
Linux'un bana sağladığı esneklik, kendi bilgisayarımı kullanıyormuş hissiyatını sonuna kadar veriyor.
Ben Linux kullanırken bana karışan yok, "Şunu yapamazsın, bunu yapamazsın." diyen yok.
Sistemde istediğim her değişikliği iliğine kadar yapar ve keyfime bakarım.
Uygulama yüklemek zaten Windows'a nazaran daha kolay.
Hangisi kolayınıza geliyorsa onu kullanın elbette. Kimsenin kafasına silah dayandığı yok sonuçta.
Olay kapatılması değil. Bunun varsayılan olarak kullanıcıya sorulup güncellemeyi yapıp yapmayacağı sorulmalı.
Windows'un bana göre saçma güncelleme politikası,
Yerli yersiz kafasına göre uygulama kurması,
İşletim sisteminin kendi içerisinde getirdiği kısıtlamalar,
"Kişisel Bilgisayar" olarak geçen bir makineye gizlilik anlamında saygı duymaması gibi birçok etmen kullanmamak için bir sebeptir.
Linux'un bana sağladığı esneklik, kendi bilgisayarımı kullanıyormuş hissiyatını sonuna kadar veriyor.
Ben Linux kullanırken bana karışan yok, "Şunu yapamazsın, bunu yapamazsın." diyen yok.
Sistemde istediğim her değişikliği iliğine kadar yapar ve keyfime bakarım.
Uygulama yüklemek zaten Windows'a nazaran daha kolay.
Hangisi kolayınıza geliyorsa onu kullanın elbette. Kimsenin kafasına silah dayandığı yok sonuçta.

Konuşmanın anlamı yok hocam, sizinle daha önce de sayısız kere tartışmışızdır, kullanıcı adınız artık tanıdık geliyor.
Update'lerin zorunlu olmadığını daha nasıl gösterebilirim? İsterseniz kökten de kapatabilirsiniz Internet'te rehberleri mevcut.
Eki Görüntüle 1827172
Olay kapatılması değil. Bunun varsayılan olarak kullanıcıya sorulup güncellemeyi yapıp yapmayacağı sorulmalı.