Neden okuldakiler saygısız?

Benim okuduğum lise de fen ve anadolu sınıflarının katları ayrı. Dersler güzel geçiyor sınıfta herkes iyi (sayılır en azından gevşek değiller). Üst katımızda anadolu sınıfları var oradaki acizleri sadece teneffüste ve beden derslerinde görüyorum. Hiçbirinden adam olmaz ama üzüldüğüm şey babaları zengin oldukları için muhtemelen işsiz kalmayacaklar. Ben eşek gibi çalışırken onlar sadece top oynuyorlar. Ama bu haldebile ileri de aynı maaşı alma ihtimalimiz var. İşte bu insanı üzüyor. Miras kalmazsa çoğunu kölem olarak kullanacağımı düşünüyorum tabii.

Bizimki temel lise maalesef özel ama şuna seviniyorum sonraki sene ayrılacak. Anadolu ve fen olarak. 12 olunca içimden ölene kadar dövmek var be tüm okulun benim birini dövdüm diye toplanması ve neden dövdün dediklerinde "Bana bahşedilmiş görev" diyeceğim. Bu konuda çok istekliyim.
Şunu da söyleyeyim, o çocuk anaokulundan beri özele gidiyor biz ise 7 yıl boyunca devlette saygı öğrendik. Aslında tam tersi olmalı, özeldeki saygılı olmalı ama maalesef beyefendiyi şişirmişler özgüven konusunda. Gelin sınıfta 1 gün durun siz dayanamadan döversiniz. Aslında kendimi tutma sebeplerim rezil olma, sevdiğim kızın olması, yoksa cidden girişeceğim. Zaten geçen sene bana dalaştı ben karşılık verdim geldi beni tahtaya kaldırma özgüveni geldi, ben onu tuttum öğretmen masasına yolladım, hocalar geldi çocuk bana gelip yalvardı "lütfen deme" acıdım demedim. Ama bu sene öyle bir özgüven patlatsın ben girişeceğim dövmeye ve konusunu da açacağım. "Allaha şükür özgüven patlamalı egzotik çocuğu dövdüm" diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür kişiler genelde Galaxy J7 Prime telefon sahibidir. Aktif olarak sosyal medya kullanırlar. Çukur vb. dizileri hiç kaçırmadan izlerler. Keko diye tabir ettiğimiz toplulukta vizyonlarını geliştirmek için çaba gösterirler. Kendilerine mantıklı bir laf sokma karşısında küfür ile cevap verirler. Anlamsız müzikler dinlerler. Telefonları PUBG Mobile performansına göre yargılarlar.

Bu kişiler ile başa nasıl başa çıkılacağı halen bulunanamıştır. Kendilerinden uzak durulması önerilir.

Son düzenleme:
Bu tür kişiler genelde Galaxy J7 Prime telefon sahibidir. Aktif olarak sosyal medya kullanırlar. Çukur vb. dizileri hiç kaçırmadan izlerler. Keko diye tabir ettiğimiz toplulukta vizyonlarını geliştirmek için çaba gösterirler. Kendilerine mantıklı bir laf sokma karşısında küfür ile cevap verirler.

Bu kişiler ile başa nasıl başa çıkılacağı halen bulunanamıştır. Kendilerinden uzak durulması önerilir.
Bu A70 kullanıyor. 😂
Sözlükten camız kelimesini öğrenmiş sürekli söylüyor camızın anlamını sorduğumda camış diyor kendisi yemekhanede yemeğe saldırıyor.

Şunuda eklemek isterim gördüğüm kadarıyla anne ve babalarda iş yok. Sadece Gençler degil anne olsun baba olsun akşam oturdukları zaman herkesin elinde bi telefon anne instagram bakar baba Facebook bakar çocuk da twitter bakar yanlışsam düzeltin. Bi sohbet yok konuşma yok oğlum bugün ne yaptın kızım bugün ne yaptın günün nasıl geçti yok.
Buda çocukları etkiliyor. Eskiden bişe olsa ya babaya sorardık yada dedemize. Ama şimdi Google amca var herseyi o daha iyi biliyor gibi.

Eskiden bisiklettim bozuldu baba yapsana derdik. Şimdi bisikletim bozuldu nasıl yapılır diye Google amcaya yazıyoruz.

Bu tür kişiler genelde Galaxy J7 Prime telefon sahibidir. Aktif olarak sosyal medya kullanırlar. Çukur vb. dizileri hiç kaçırmadan izlerler. Keko diye tabir ettiğimiz toplulukta vizyonlarını geliştirmek için çaba gösterirler. Kendilerine mantıklı bir laf sokma karşısında küfür ile cevap verirler. Anlamsız müzikler dinlerler.

Ve hep de hızlı yürüyüp, ellerini kollarını hızlı hareket ettirirler. Nike, Adidas, şapka, tesbih vazgeçilmezleridir.

Turk toplumu degil, Turk vatandaslari. Turk toplumunda genellikle bu tip saygisiz davranislari gormuyorum.
Sizin bulunduğunuz ortam çevre bu şekilde şanslı bir azınlık olabilir fakat siz gördüğünüz için ülke sizin gördüğünüz gibi değil. Bir çok şehirde bulundum, bir çok çeşit şirkette çalıştım. Eğitim hayatımı da dahil ederek bu yorumu yaptım ve benim yorumum gibi bir çok yorum bulabilirsiniz. Çünkü çoğunluk bu şekilde üzücü bir tutum sergiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı