Neden oyun almıyorum?

Mucosoft

Megapat
Katılım
5 Mart 2014
Mesajlar
5.516
Makaleler
12
Çözümler
41
Merhaba, sizlere bu başlık altında neden oyun almadığımı paylaşmak istiyorum. Aslına bakarsak şansımı denedim, cesaret etmeye çalıştım. Fareyi satın alma butonuna yaklaştırdım ama sonra düşündüm ki "Epic Games oyunları ücretsiz yapıyor. Ya bu oyun da bedava olursa?". Sonra almaktan vazgeçtim. Çünkü daha önce düşündüğüm oyunlar bedava olmuştu.

Neyse, asıl olaya gelelim. Bu sefer para verip oyun alma kararı aldım. Oyunu almak için antrenman yaptım. Artık bu olay için hazırlıklıydık. İlk defa platformdan oyun satın alacaktım. Özellikle indirim olsun diye kampanya dönemini bekledim. Sonunda o gün geldi ve oyunun indirim yerine zam aldığını fark ettim. 50 TL'lik oyun 100 TL olmuştu ve kampanya döneminde %20 indirim ile 80 TL'ye düşmüştü. Ben ise 40 TL'ye düşmesini beklerken kupon ile oyunu daha ucuza getirecektim. Bundan dolayı oyunu almaktan vazgeçtim.
 
Bazen çok düşünmemek lazım. İndirime girer mi, şöyle böyle olur mu diye kendimi hırpalamaktansa bazen tıklayıp alıveriyorum. Bunları sürekli düşünerek hayat geçiremem. Bazen de para gitsin. Zaten istediklerimi almak için çalışmıyor muyum? Keyfim olsun.
 
Aynen. Ben de oyun almıyorum. Ya aldığım oyun 5 yıl sonra Epic Games'te ücretsiz olursa? 40 TL zarara geçerim. 5 yıl beklemek daha mantıklı.
Oyun almak yerine o parayla yatırım yaparsan daha çok değerlenebilir. Özetle oyun almak yerine yatırımın sana getiri ihtimali var.
 
Oyun almak yerine o parayla yatırım yaparsan daha çok değerlenebilir. Özetle oyun almak yerine yatırımın sana getiri ihtimali var.
Anladığım kadarıyla biraz genç ve toy bir insansınız. Hayatta bu şekilde her şeyi para için ve para getirmeyecek her şeyi de zarar olarak görürseniz hayattan keyif almanız mümkün değil. Eğer oyunlar çok pahalı geliyorsa, para harcamak saçma geliyorsa harcamayabilirsiniz. Zaten 40₺, 1000₺ vs. ile yapacağın yatırım çok bir kazanç da getirmeyecektir.
 
40TL ile neyin yatırımı bu?
1669132159113.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı