Neden Papara?

Merhaba. Bugün sürekli Papara vs ininal veya Papara vs Tosla konularında karşılaştığım bir durumdan bahsedeceğim. Eğer Papara mı Tosla mı diye bir konu bulursanız konunun yüzde 90'ı Papara demiş ancak neden Papara olduğundan bahsetmemişler. Bu yüzden size soruyorum neden Tosla değil de Papara?

Cashback. Nelerde ne var hepsi resimde.

Dosya Ekleri

• 1675367448933.png
    1675367448933.png
    66,4 KB · Görüntüleme: 51
Çünkü Netflix YouTube veya Burger King gibi yerlerden alışveriş yaptığınızda paranın %50'si hesabına geliyor ve ayrıca kartın kayboldumu Papara uygulamasından kapattırabiliyorsun veya müşteri hizmetlerini arayarak kapattırabiliyorsun. Para kesmiyor, ayrıca bir sürü ATM'den Papara hesabınıza para çekebiliyorsunuz. Çünkü anlaşmalı.

Hocam çok boş yapmışsınız. Tosla'nın da Netflix YouTube cashback i var. Kart kaybolunca Tosla'da da tek tıkla kapatabiliyorsunuz. Tosla'yı 6 aydır kullanıyorum tek kestiği para 2 TL. ATM olayını da şöyle anlatayım Papara hesabınıza yükleyebildiğiniz her parayı aynı ATM'den Tosla'ya da yükleyebilirsiniz çünkü ikisi de Mastercard aynı kaynağı kullanıyorlar bilmem anlatabildim mi?

Hocam çok boş yapmışsınız. Tosla'nın da Netflix YouTube cashback i var. Kart kaybolunca Tosla'da da tek tıkla kapatabiliyorsunuz. Tosla'yı 6 aydır kullanıyorum tek kestiği para 2 TL. ATM olayını da şöyle anlatayım Papara hesabınıza yükleyebildiğiniz her parayı aynı ATM'den Tosla'ya da yükleyebilirsiniz çünkü ikisi de Mastercard aynı kaynağı kullanıyorlar bilmem anlatabildim mi?
Tosla aylık ücret olarak 2₺, kullanmama bedeli olarak 3₺ ücret çıkarmış durumda.

Papara hala ücretsiz.

Ayrıca yatırım, döviz, kıymetli maden alım-satım, kişiye özel IBAN özelliklerinin geleceği de açıklandı.

Merhabalar. Bugün sürekli Papara vs ininal veya Papara vs Tosla konularında karşılaştığım bir durumdan bahsedeceğim. Eğer Papara mı Tosla mı diye bir konu bulursanız konunun yüzde 90'ı Papara demiş ancak neden Papara olduğundan bahsetmemişler. Bu yüzden size soruyorum neden Tosla değil de Papara?
Cashback sebebiyle.

Tosla aylık ücret olarak 2₺, kullanmama bedeli olarak 3₺ ücret çıkarmış durumda.

Papara hala ücretsiz.

Ayrıca yatırım, döviz, kıymetli maden alım-satım, kişiye özel IBAN özelliklerinin geleceği de açıklandı.

Eskiden Tosla daha mantıklıydı bence. Ancak getirdiği saçma saçma ücretlerden dolayı Papara şu an da bana kalırsa da daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı