Neden saçma saçma akımlar çıkmaya başladı?

epodhii

Decapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar çoğunuz sosyal medyada gezerken denk geliyorsunuzdur zaten. Örnek:
- "İsmet bu ne?"
- "Migena"
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlar haricinde verebileceğimiz çok örnek var ama bence en kötüsü bu. Bunu yapanlar küçük çocuklar veya klasik ergen kitle, peki neden yapılıyor? Bence bu durum saygısızlık ve kendini bilmezlik. Konu için geç kalmış olabilirim ama aklıma gelmişken açayım dedim.

Arkadaşlar çoğunuz sosyal medyada gezerken denk geliyorsunuzdur zaten. Örnek:
- "İsmet bu ne?"
- "Migena"
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlar haricinde verebileceğimiz çok örnek var ama bence en kötüsü bu. Bunu yapanlar küçük çocuklar veya klasik ergen kitle, peki neden yapılıyor? Bence bu durum saygısızlık ve kendini bilmezlik. Konu için geç kalmış olabilirim ama aklıma gelmişken açayım dedim.

Maalesef ülkemizdeki hiçbir işlevi olmayan insanlar topluluğunun eseri bunlar.

Küçük değil; ezik, yıkık, okulda sürekli dışlanan, cebinde 5 parasız gezen bebelerdir. Biz de çocuk olduk ama efendi olduk.

Yani bir kendi geçirdiğim çocukluğa bakıyorum bir de bunların yaptıklarına. Umarım ileride ki çocuğum böyle olmaz.

Maalesef ülkemizdeki hiçbir işlevi olmayan insanlar topluluğunun eseri bunlar.

Bunların sayıları neden azalmak yerine çoğalıyor? Toplumdan bunları kaldırmak için ne yapabiliriz?

@Ebu Zalim
Yasak çözüm değil. Tiktok yasakladı diyelim başka bir firma Zikzok çıkarır aynı devam eder.
Misal teşkil etsin diye yazdım yoksa ülke kuracak imkanım olsa, ülke mi kurarım? 🙂
Gereksiz kavramlar hayatımızda çoğalıyor, eski nesil tamamen vefat ettiğinde yeni neslin bir sonraki hali, yani Z kuşağından sonraki kuşak acaba nasıl bir şey olacak. Kestiremiyorum.

Y ile Z'yi düşün. Aradaki fark bu kadar. Aslında her şey aynı. Sadece imkanlar değişiyor.
Misal teşkil etsin diye yazdım yoksa ülke kuracak imkanım olsa, ülke mi kurarım? 🙂
Gereksiz kavramlar hayatımızda çoğalıyor, eski nesil tamamen vefat ettiğinde yeni neslin bir sonraki hali, yani Z kuşağından sonraki kuşak acaba nasıl bir şey olacak. Kestiremiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı