Neden sevgilim olmuyor?

Profesyonel bilgisayar oyuncusuyum (kendi arkadaş çevreme göre, zaten bu yaşta profesyonel olunamaz).
Arkadaşlarımla ise çok vakit geçiriyorum sokakta.
Derslerim hakkın'da konuşacak olursak okul 1.siyim .

Merak etme sevgili olunca para vermiyorlar. Hele senin gibi 12 yaşında bir çocuk sevgili ile anca parkta gazoz içebilir, çok bir şey değil yani.
Hiç sevgilim olmadı ve gram eksiklik de hissetmiyorum. Ayrıca sevgili aramak kadar saçma bir şey duymadım ben. Bu aranacak bir şey değildir.

Zaten Tiktok'ta çok takipçim olursa sevgilim olur (!)
Anladım hocam merak etmeyin düşünceleriniz ile oldukça haklısınız.

Profesyonel bilgisayar oyuncusuyum (kendi arkadaş çevreme göre, zaten bu yaşta profesyonel olunamaz).
Arkadaşlarımla ise çok vakit geçiriyorum sokakta.
Derslerim hakkın'da konuşacak olursak okul 1.siyim .
Okul 1.si olmana çok sevindim lisede de derslerine her zaman oyunlardan fazla ağırlık vermeni tavsiye ederim.

Daha aklınızı başınıza alamamış olabilir misiniz? (Sen ve teklif ettiğin kızlar.)

"Keşke benim, senin gibi sevgilim olsa." derken yani herhalde artık 10 yaşında sevgili yapılıp tecrübe kazanılıyor. Yaşına göre çocuksun ömrün varsa bu işlere zaten ilerde yelken açabilirsin. Akışına bırak diyorum ben kendi fikrimce.

Profil fotosundaki yakışıklı sen isen gel bul beni taktik çok bende.
Profil Fotosunda'ki kişi "Taner Tolga Tarlacı".
Okul 1.si olmana çok sevindim lisede de derslerine her zaman oyunlardan fazla ağırlık vermeni tavsiye ederim.
Lise'de çok zor olacağını düşünmüyorum fakat lise'de PC'den daha çok derslerime yoğunluk vereceğim.

12 Yaşımdan 27 yaşıma kadar sevgilim olmasını istedim ama bir türlü olmadı. Sonra da kafayı sıyırdım. Kafayı sıyırmamın sebebi, soruya cevap bulamamam. Çünkü sevgilim olmaması için hiçbir neden yoktu. Sadece ben değil, beni tanıyanlar da kafayı sıyırdı çünkü bir sebep göremiyorlardı sevgilim olmaması için. ''Senin gibi birinin nasıl sevgilisi olmaz?'' gibisinden düşünüyorlardı yani. Evrende bir mantık hatası gibiydim. Tanrı'nın unuttuğu kişiydim ya da Tanrı'nın benim için başka planları vardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…