Neden sevgilim olmuyor?

İlk önce şu soruyla başlayayım: Profil fotoğrafındaki sen misin?

Evet güzel zamanlardı ama geçti maalesef önümüze bakacağız.

Değil taner tolgamıydı neydi o adam
Keşke önümüze bakıyoruz da arada özlüyorum.
İlk önce şu soruyla başlayayım: Profil fotoğrafındaki sen misin?
O yaşta kas ve boy olamayacağına göre hocam. Taner Tolga Tarlacı diye biriydi galiba hatırlamıyorum. Sadece sapık bir zihiniyetli biri olduğunu hatırlıyorum.

Bu kişinin ve senin karşıda ki kişiye duyduğu ilgiye bağlıdır. Öyle kas yapıp, zengin olmak yetmez. Sevmek lazım...

2021 hepsi değil bazı T.C. Kızlarına baklırsa ( kas yapıp, zengin olmak. ) Yeter

Not:

Bu özellikler gerekli değildir ya nefes alan bir sarışın mavi göz olsa da yeter.
Şu bu hikaye. Kim ne derse desin para ve kabadayılığa bakıyorlar. Başka bir şey değil. Sonra da şiddet oldu mu "Erkek Terörü" deyip tüm centilmen erkekleri de zan altında bırakıyorlar.

Konuya gelecek olursak bunu dert etme dostum. Zamanı gelince bulabilirsin birini. Bulamazsan da dert etme, bu hayatta her şey karı kız değil. Kendini ve dünya görüşünü geliştirmeye çalış, kitap oku, hobi edin.

Kardeş 13 diyorsun bende 18 falan zannettim derde bak. Yaşın ilerlesin olur.

Neden hiç sevgilim olmamış olabilir?
konuştuğum kız "Senin gibi bir Sevgilim olsun istiyorum" diyor fakat sevgili olmalı mıyız veya sorduğum zaman hayır veya olmaz cevabını alıyorum.

Demek ki istediğin kadının iç güdüleri için yeterli değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…