Çünkü oyun oynamak daha eğlenceli ve daha az uğraştırıcı.
20 yıldır asosyal takıldım sonra o kadar alıştım ki artık istesem de buradan çıkamıyorum.
Giriş varmış ama çıkış yokmuş.
Bana göre olmaz hocam. Bir kere yaş küçük. Bu yüzden insan sağlıklı karar alamıyor. Onun dışında okul var, sınav var. Onlara vakit harcamak yerine buna vakit harcamak bana saçma geliyor. Tamam birine aşık olunabilir zaten şu an sevdiğim bir insan var. Ama seviyor olmam sevgili olmak istediğim anlamına gelmiyor. Zaten o insanı ben arkadaş olarak sevmek isterdim de kalbe söz geçmiyor...
Tipim fena olmasa bile genel olarak kızlarla sohbet edecek bilgi seviyem yok. Ben tarih, siyaset, edebiyat, felsefe falan ilgileniyorum. Kızlar ise magazin falan takip ediyor. Tabii konuştuğum hiçbir kız sohbetimi sevmiyor.
Çünkü oyun oynamak daha eğlenceli ve daha az uğraştırıcı.
20 yıldır asosyal takıldım sonra o kadar alıştım ki artık istesem de buradan çıkamıyorum.
Giriş varmış ama çıkış yokmuş.
Bende asosyaldim ve şu an sosyal biri olduguma aşırı pişmanım dostum bence derslerine ve zevklerine bak ben mesela cok asosyal geziyorum elime kitap alıp tek basıma cimlere oturdugum bile oluyor insanlar tek basına vakit gecirince bunu aşırı garipsiyor nedenini anlamadıgım bir şekilde. :d