Neden sevgiliniz yok?

• Konuyu başlatan polS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 57
  • Görüntüleme 6.622
Olsa güzel olur ancak yok. Meraklı da değilim. Sadece arada sırada kafama takılan bir kız var, onu da kendi içime hapsediyorum. Sınavlarım falan var zaten. Ayrıca işte daha ortaokulda/lisede sevgilim yok diye üzülen arkadaşlara sesleniyorum. Kral bunun daha üniverstesi var, iş hayatı var osu var busu var. Üniverste bambaşka bir ortam zaten. Gayet de güzel bir mekan üniverste. Kafa dengini de bulursun. Bulamazsan iş hayatın var. Olasılık çok, değerlendirmesi sana düşmüş.

Olsa güzel olur ancak yok. Meraklı da değilim. Sadece arada sırada kafama takılan bir kız var, onu da kendi içime hapsediyorum. Sınavlarım falan var zaten. Ayrıca işte daha ortaokulda/lisede sevgilim yok diye üzülen arkadaşlara sesleniyorum. Kral bunun daha üniverstesi var, iş hayatı var osu var busu var. Üniverste bambaşka bir ortam zaten. Gayet de güzel bir mekan üniverste. Kafa dengini de bulursun. Bulamazsan iş hayatın var. Olasılık çok, değerlendirmesi sana düşmüş.
Üniversitedeyim, hala bulamadım. İş hayatında bulma diye bir şey yok. Üniversitede de bulamazsan artık ya görücü (güzel, akıllı ve vasıflı bir kız çıkması imkansız) ya da ölene kadar yalnızsın.

Üniversitedeyim, hala bulamadım. İş hayatında bulma diye bir şey yok. Üniversitede de bulamazsan artık ya görücü (güzel, akıllı ve vasıflı bir kız çıkması imkansız) ya da ölene kadar yalnızsın.
İş hayatında bulabilirsin aslında. Eğer çok güzel bir yere gidersen tam kafa dengi bir eş bulabileceğini düşünüyorum.

En kötü ihtimal tek yaşarsın, 13 yaşımdayım ancak yaklaşık 3 4 aydır tek yaşıyorum evde. Çok güzel geçiyor zaman her ne kadar arada sırada yalnızlıktan tiksinsem de.

Biraz muhabbet edelim. Neden sevgiliniz yok?
Benim yok. Neden diye soracak olursanız sebebini ben de bilmiyorum.

1- Türkiye'deki sevgili kadınlarımız çok talepkâr.
Her şey dört dörtlük olsun istiyor.
2- gunumuz dünyasında kime güvenip guvenemeyecegini bilemiyor insan.
3- kadınların çoğu erkekleri parmağında oynatmak ve ilgi görmek için kullanıyor.

Bunlar gerçekler, ama eğer ki biri gercekten seviyorsa bizi bunlar hiçbir zaman geçerli olmaz ama 10 yıllık tecrubem göstermiştir ki kadınlarla ilişkiler bu dünyada tecrübe ettiğim en zor olay.

14 yaşında sevgili yapılmaz mı size göre? Sadece fikir alacağım.
Yapılır yapılmasına da bence yapılmaması gerekli. Neden diye soracak olur iseniz şöyle diyeyim yaşınız 20 21'i gösterene kadar karakteriniz tam yerine oturmaz. Sevgili gibi ciddi ve hayatı kalıcı olacak şekilde etkileme potansiyeline sahip bir konu hakkında daha kişiliği tam oturmamış birey çok yanlış kararlar verip, mahcup duruma düşebilir.

Ancak evet, 14 yaş sevgili için aşırı erken bir yaş değil. Ben yine de 16-18 civarında olması gerektiğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı