Oğlum ben elendim, siz devam edin.Hiç olmazsa 3-4 kişiyle konuşmak, yedekler yapmak revaçta olduğu için ve asla sevgilisiz duramayan hep samimiyetsiz saçma sapan tavırları olan insanlar yüzünden yapasım gelmiyor (En sonuncusu dürüst, ahlaklı, tek derdi uğraş alanında kendisini geliştirmek olan, kötü alışkanlığı bile olmayan, asla yukarıda saydığım özellikleri taşımayan birisiydi, evet ben de öyle birisini görünce şaşırmıştım epey bir süre, arkadaş çevresinin de hepsini tanırdım gerçekten de öyle bir insan varmış ve hâla takdir ederim tek iyi ayrıldığım kız odur herhalde.) Sporcuyum, kendimi geliştirmeye adadım, halk oyunlarıyla ilgileniyorum, geziyorum, kitap okuyorum birkaç hobim daha var falan gayet güzel gidiyor kısacası tüm boş vaktimi kendime harcıyorum ve kendimi geliştirmek beni yeterince mutlu ediyor. Bana yazan ve bana yazarken muhtemelen bir kaç kişiye de aynı anda yazan kızlar denk geldiğinde de pek takmıyorum zaten bir süre sonra vazgeçiyorlar ya da engelliyorum. Bilmiyorum, büyük konuşmak istemem ama uzun süre daha yapasım yok mutluyum şu an, düzgün bir kızla tanışıp gerçekten hoşlanmadığım sürece bu iş zor, yapmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.