Neden "Spotify" kullanılmalı?

İlla Spotify kullanman gerekmiyor. Ben mesela YouTube Premium aile paketini kullanıyorum.
YouTube ve YouTube müzik reklamsız, müzik indirme, arka planda oynatma gibi avantajlar ile birlikte geliyor. Korsan hem etik değil. Hem de belirttiğin siteler ile müzik indirmek tam bir angarya. YouTube müzik tek tıkla istediğin müzik, oynatma listesi ya da albümü indiriyor.
Sadece YouTube müzikte olmayan ve böyle 1-2 saatlik, gece dinlemek için indirdiğim müzikler var. YouTube müzik tüm müzik içeren şeyler için oynatma sunarsa, onları da korsan yolla indirmeme gerek kalmayacak.

Herkes Spotify kullanıyor. Spotify'ın ne gibi avantajı var? Neden YouTube MP3'ten şarkı indirmek yerine herkes Spotify kullanıyor? Bunu açıklayabilir misiniz?

Herkes kullanmıyor. Albüm sayısı spotfy da daha fazla ama ses kalitesi hepsinden üstün olduğu için Tidal kullanıyorum mesela.

Herkes kullanmıyor. Albüm sayısı spotfy da daha fazla ama ses kalitesi hepsinden üstün olduğu için Tidal kullanıyorum mesela.
Neredeyse herkes kullandığı için öyle yazdım. Çevremde de hemen herkes kullanıyor (arkadaşlarım, akrabalarım, sosyal medyadan takip ettiğim kişiler vs.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı