Neden Technopat Sosyal?

Technopat, ortamı ve kitle olarak(boyum uzar mı? vb. sorular soranlar dışında) çok iyi. Neredeyse her gün bilmediğim yeni bir şey görüyorum. Ve problem yaşayan insanlara yardım etmeyi seviyorum. Kısacası boş vakitlerimi burada geçirmekten zevk alıyorum.

Kitlenin belirli kısmı bilgili, bir soru sorduğunuzda diğer platformlara kıyasla daha çok bilgili kişiye, alanında uzman kişiye ulaşıyor. Forum yazılımı XenForo (benim için ciddi bir neden, eski nesil platformlardan bıktım). Bunların yanı sıra aktifliği yüksek.

Görünümü güzel daha sade ve şık uyum güzel.
Ortada bir ekip var. Sdn gibi sahipsiz değil kuralımda gitsin dememişler.
Çok işime yarıyor bazen Google arama yaptığım sorunum acaba Technopat'ta.
Konu açılmış mı diye bakarım. Yani sırf ballıtaş var diye değil yapana helal olsun.
Bilgiye kolay öğrenmek gibisi yok. Bir siteye giriyorsun sana bir sürü sayfa okutup sonra.
Cevabını veren siteler size selam olsun.

Soru basit. Size neden diğer forumlar yerine bunu tercih ettiğiniz soruyorum.
Çok daha rahat bir şekilde yardım alıyorum çünkü daha fazla insan aktif, etkin bir şekilde kullanıyor. Diğer hiçbir forumda bu ilgiyi bulamadım. Benim için en büyük etken bu. Ayrıca bence daha güzel bir arayüze sahip.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı