Neden Technopat'ta LGBT konuları kilitleniyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Technopat girişine de LGBT konularını başka forumda tartışın diye yazalım mı yoksa burası da diğer forumlar kadar her şeyin tartışabileceği bir yer mi?

Hayır her şey yok forumda. Her forumda her şey tartışılır diye bir kural da yok.

Ben de genelde feminizm üzerine tartıştığım zaman ya ceza yiyorum ya da konu kapatılıyor. Çünkü bunu tartışacak insanlar konu ile alakası olmadığı için bir yerden sonra hakarete başlıyor. Maalesef bu konular bizim toplum zihniyetimizin çok üzerinde kalan konular.

Moderatörleri de Allah sanıyorlar işte Sürekli o konuyla uğraşacaklar iş güç bırakıp.

Ne konusu açıyorsunuz da kapanıyor aydınlatır mısınız?

Şimdi ben LGBT'ye saygı duymuyorum kardeşim desem mesela, bu konu içerisinde de tartışma çıkacak ve sonu kilitlenmeye gidecek. Ben Technopat'a teknoloji forumu adı altında giriyorum, aklıma bu konularla ilgili bir şey geldiğinde girerim, bilgi edinmek isterim girerim ya da konulara göz atar, bilgisayar oyun vesaire gibi konularda yardım edebileceğim konu varsa yardım ederim. Ama "Şu LGBT'yi tartışasım geldi dur bir Technopat Sosyal'e gireyim" demiyorum. Bunu demem veya başkasının demesi içinde ne bir sebep var ne de bu forumun amacı bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne konusu açıyorsunuz da kapanıyor aydınlatır mısınız?
Konu açmıyorum. Daha önceden açılmış bir konuda fikrimi belirttiğim zaman genellikle popüler kültür topluluğu tarafından saçma tepkilerle karşılaşıyorum ve ya ceza yiyorum ya da konu kilitleniyor. Moderatörlerin suçu yok suç toplum zihniyetinde.

Ne yazdınız konuyla alakasız ama buraya da bi yazar mısınız merak ettim.

Popüler kültürün karşısında olanlar dahi mi oluyor yani?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…