İnceleme Neden Tekrar Monster bilgisayar Almamalıyız?

Ben format atıp en başta Sound Blaster'ı kurmayı bile denedim hocam Bilmiyorum yapamadım, rezil ses sistemi şeklinde kullanıyorum

O şekilde kullanılmaz o yahu. Nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ama başka konuya yazmışım. Millette hep aynı sorun var gibi.

Yaklaşık 3-4 ay Monster'da çalışma deneyimim oldu uzaktan teknik destek bölümünde sadece garanti konusunda düzeltme yapacağım ürüne kendiniz alıp parça takabilirsiniz RAM SSD gibi ama bunları takarken cihaza zarar verirseniz cihaz garanti dışı kalır ama düzgün bir şekilde işlemi gerçekleştirdiğinizde garantinizde bozulma olmuyor ekranların sönük kalmasının nedeninden biri mat ekran olmasından kaynaklanıyor ikincisi bu segment cihazlarda yüksek CD parlaklık cihaz bulamazsın bulman için cihazın bazı parçalarından kısmaları lazım övünebileceğim bir şey varsa ekran kartı olarak Max performans kullanmaları oluyor.

Garantiden çıkmayacağına sevindim hocam, neredeyse 3'te 1 fiyatına 2.yuvaya SSD alıp taktım çünkü.
Oda çok aydınlık olmadığında bile çok aşırı karanlık kalıyor, belki bu segment komple böyledir ama HP markasının 25 Bin civarı alınan bir modeline -sanırım invictus gibi bir modeldi- baktığımda benim ekrandan bariz daha aydınlıktı.

EDİT: Sanırım HP modeli buydu

Ekran benimkinden bariz daha aydınlık ve kalitesi de sanırım birebir aynı gibi en azından ben ayırt edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…