Neden tüm ergenler puff kullanıyor?

Liseye gidiyorum, açıkçası öyle inek bir çocuk değilim sosyal okulumdaki herkes gibi bir insanım. Okulun yarısı puff içiyor. Bana çok kez teklif edildi fakat denemek istemedim. Tadı güzel olabilir fakat ciğerler için sağlığı kanıtlanmamış bir ürünü kullanmak mantıklı gelmiyor. Spor yaptığımdan böyle bir riske girmek istemiyorum. Bazı arkadaşlarım dahil herkes neden puff içiyor? Tadı güzel demek bahane olamaz bana kalırsa tadı daha iyi olan bir sürü farklı alternatif vardır.

TikTok sağ olsun tüm yaş kitlesi salaktan embesile döndü.

Puff içeceğine nargile iç.

Nargile içeceğine hortumu tut...

Liseye gidiyorum, açıkçası öyle inek bir çocuk değilim sosyal okulumdaki herkes gibi bir insanım. Okulun yarısı puff içiyor. Bana çok kez teklif edildi fakat denemek istemedim. Tadı güzel olabilir fakat ciğerler için sağlığı kanıtlanmamış bir ürünü kullanmak mantıklı gelmiyor. Spor yaptığımdan böyle bir riske girmek istemiyorum. Bazı arkadaşlarım dahil herkes neden puff içiyor? Tadı güzel demek bahane olamaz bana kalırsa tadı daha iyi olan bir sürü farklı alternatif vardır.

Sosyal medya ve ergenlerin kendisini havalı sanması. 8. sınıfta bile böyle tipler var. Uç kutusuyla çeken var sen düşün. Ergen de geç.

Puff içeceğine nargile iç.

İkisi de zararlı. Hiçbir şey içmesin. Tabii sağlığını önemsiyorsa.

Herkes ergenlerden ibaret sanıyor ama bunları ergenlere empoze eden birileri var fosforlu kalem gibi puff daha çok satsın diye yapılan bir şey değil, ee ailelerimizin de hani o çok önemli olan yapısı her ota bozulan ailelerimizin de hiçbir bilinci olmadığı için çok normal.

Puff'un ne olduğunu şu an Google'da aratarak öğrendim sigara ve bu tarz ürünleri kullanan insanlarla fazla yakın dahi durmam leş kokarlar genelde vücuduna çöp gibi davrananların kullanacağı bir şeydir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı