Neden tüm ergenler puff kullanıyor?

Ergen emziği tamamen. 3 IQ akıllarıyla havalı bir şey olduğunu düşünüyorlar ama ucube göstermekten başka bir işlevi yok.
Daha bize söz düşmez, kral! Sağlam özetlemişsin.

solid-snake-salute.gif

Bana bir kez arkadaşlarım zorla denettirdiler 3 gün aralıksız kustum o kadar iğrenç birşey ki inanın tekellerde 5. sınıfa giden bir çocuğa bile satıyorlar okul çıkışında bir 5. sınıfın elinde gördüm yorum sizin.

Bana bir kez arkadaşlarım zorla denettirdiler 3 gün aralıksız kustum o kadar iğrenç birşey ki inanın tekellerde 5. sınıfa giden bir çocuğa bile satıyorlar okul çıkışında bir 5. sınıfın elinde gördüm yorum sizin.
İstanbul'un bazı gecekondu mahallelerinde tekellerde satılıyor alenen. Herkese de veriyorlar. Kentsel dönüşümle beraber, bunların giderilmesini ümit ediyorum.

Liseye gidiyorum, açıkçası öyle inek bir çocuk değilim sosyal okulumdaki herkes gibi bir insanım. Okulun yarısı puff içiyor. Bana çok kez teklif edildi fakat denemek istemedim. Tadı güzel olabilir fakat ciğerler için sağlığı kanıtlanmamış bir ürünü kullanmak mantıklı gelmiyor. Spor yaptığımdan böyle bir riske girmek istemiyorum. Bazı arkadaşlarım dahil herkes neden puff içiyor? Tadı güzel demek bahane olamaz bana kalırsa tadı daha iyi olan bir sürü farklı alternatif vardır.

O ergenlerden birisi olarak konuşuyorum, bağımlılık. Liseye geçene kadar sigara içenlerden nefret ediyordum kendileri ile dalga geçiyordum ki hala geçiyorum ama bir kere aptallık edip deneyeyim dedim ve sonuç ortada. Yani havalı olunacak bir şey değil ve havalı olmak için içmiyor çoğu kişi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı