Neden Türk aksiyon filmi yok?

Aslında çekilebilir. Ama reyting alamayacaklarından korktukları için yapımcılar çekmiyorlar. Çünkü hali hazır da bir senaryo var. Yardıma muhtaç fakir bir kadın zengin ama fakir seven bir holding sahibi veya sahibinin oğluyla aşk yaşat bitti. Veya bi adamı 6 film boyunca osurtarak komedi filmi yap. Hatta şey de olabilir kadına şiddete farkındalık oluşturalım derken kadına şiddeti canlı canlı da gösterebilirsin. Veya ben senin sahibinim diyen bir adamın kadına tecavüz ettiği bi sahnede koyabilirsin veya eski kocasından intikam almak için şimdiki kocasının cenazesinde başka bi adama evlilik teklifi eden bi kadını da çekebilirsin. Bu kadar basit bir senaryoyla hayvan gibi para almak yerine niye güzel senaryolu değişik filmler çeksinler ki. Sonuçta insanımız bu filmleri seviyor izliyor. İşte böyle güzelim senaryoları yapıp çok güzel aksiyon filmini de garibim düşük bütçeli türk senaristler çekiyor. Tabi onlar da kısa film.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kral piyasaya geri dönüyor, saçma sapan komedi/romantik yapımları kenara alalım. Alper Çağlar'ın yapımlarını araştırmanızı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hep merak etmişimdir. Sadece aksiyon/dövüş filmi izliyen biri olarak ve bu kesitleri YouTube'da paylaşan biri olarak uzun bir Türk aksiyon/dövüş filmi arattım ve hiç karşılaşmadım.
Sizce nedeni ne olabilir? Memlekette 2 tekme sallıyacak adam mı yok, senaryo yazıcak bir adam mı yok?
Hayır çekseler deli gibi de izleniceğinden eminim.
Bizim seviyemizde veya daha düşük seviyede olan ülkelerde bile aksiyon/dövüş sineması varken biz de 1 tane bile yok.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu var. Neden çekilmediğine gelirsek bizim millet komedi ve dram dışında bir şey izlemez mantığı var yapımcılarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı