Neden Türk aksiyon filmi yok?

Akıncı var, hayatımda izlediğim dizi/filmler arasında en kötüsü...
Sonuna kadar haklısınız. Ne yapsan tutacak ''SÜPER KAHRAMAN'' konseptin de bile kötü bir iş çıkarmayı başarmışlar ne diyeyim. Perde asan ''SÜPER KAHRAMAN'' eski versiyonu daha da içler açısıydı. Akıncı bi cami hocasıydı galiba.

Sonuna kadar haklısınız. Ne yapsan tutacak ''SÜPER KAHRAMAN'' konseptin de bile kötü bir iş çıkarmayı başarmışlar ne diyeyim. Perde asan ''SÜPER KAHRAMAN'' eski versiyonu daha da içler açısıydı. Akıncı bi cami hocasıydı galiba.

Artık o konseptten çıkmamız gerek. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi mafya olup adam dövmek, asker olup terörist öldürmek tarzı konseptlerden tamamen bağımsız bir dizi olmalı.

Artık o konseptten çıkmamız gerek. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi mafya olup adam dövmek, asker olup terörist öldürmek tarzı konseptlerden tamamen bağımsız bir dizi olmalı.
Evet ben de isterim bu dizinin tutmasını. Gönül ister ki uzun bi dizi olsun ki bizim senaristler böyle işlere girmeye başlasın. Ama bu dizinin rezalet olduğunu değiştirmiyor hocam.

Hep merak etmişimdir. Sadece aksiyon/dövüş filmi izliyen biri olarak ve bu kesitleri YouTube'da paylaşan biri olarak uzun bir Türk aksiyon/dövüş filmi arattım ve hiç karşılaşmadım.
Sizce nedeni ne olabilir? Memlekette 2 tekme sallıyacak adam mı yok, senaryo yazıcak bir adam mı yok?
Hayır çekseler deli gibi de izleniceğinden eminim.
Bizim seviyemizde veya daha düşük seviyede olan ülkelerde bile aksiyon/dövüş sineması varken biz de 1 tane bile yok.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Genelde aksiyon filimleri için yüksek bütçe gerekir bir de birazcık yaratıcılık gerekir ülke şartlarında maks aksiyonumuz çelik yelek giyen polis karakterlerin her bölüm ölmesi sonrada dirilmesi ya da bu tarz mafya dizileri.
Cüneyt Ark'ın.

Küheylanlı adamları delik deşik ederdi şu an olsa da takım elbise giyip cipdeki rakip mafyayı vurur sanırım.

Cüneyt arkına zamanında james bond teklifi geldiğinde kabul etseydi şu an bizim sektör'de aksiyon filmi yapmaya çalışırdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı