- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba dostlar, öncelikle uyarılara kesinlikle karşı değilim. Yaptığım bir hata varsa bunu kabullenirim ve tekrar yapmamaya çalışırım. Uyarıların olmasını gerektiğini düşünüyorum fakat bugün nedenini anlamadığım bir uyarı aldım. Linkini vereceğim konuda yazdığım cümle şuydu:
'3000 MHz RAM'ler sıfır fiyatına 300 TL'ye bulunabiliyorken elinizdeki ürünü bu fiyata satmanız zor olur, fiyat revize edilmeli.'
Bunu yazdım ve sanırım arkadaş beni rapor etmiş. Bende bunun için 5 Mayıs'a kadar süren bir uyarı aldım. Yaptığım şeyin kötü bir şey olmadığını düşünmekle beraber diğer ikinci el satış konularında da benim yorumum gibi yorumları görebiliyoruz. Peki ben neden uyarı aldım? Yanlış bir şey yaptıysam, bilmediğim ya da unuttuğum bir kural varsa şimdiden özür diliyorum fakat bunun sebebini öğrenmek istiyorum.
www.technopat.net
'3000 MHz RAM'ler sıfır fiyatına 300 TL'ye bulunabiliyorken elinizdeki ürünü bu fiyata satmanız zor olur, fiyat revize edilmeli.'
Bunu yazdım ve sanırım arkadaş beni rapor etmiş. Bende bunun için 5 Mayıs'a kadar süren bir uyarı aldım. Yaptığım şeyin kötü bir şey olmadığını düşünmekle beraber diğer ikinci el satış konularında da benim yorumum gibi yorumları görebiliyoruz. Peki ben neden uyarı aldım? Yanlış bir şey yaptıysam, bilmediğim ya da unuttuğum bir kural varsa şimdiden özür diliyorum fakat bunun sebebini öğrenmek istiyorum.
Satıldı: Team T-Force Vulcan Gaming Soğutuculu Bellek
16 GB DDR4 2x8 GB 2400 Mhz RAM şeklindedir. Ürünlerin biri 13.12.2018 tarihinde, diğeri ise 29.11.2017 tarihinde sistem içerisinde alınmıştır. Ryzen sistem kullandığım için geçen hafta 3200 Mhz RAM aldım, bunlar boşta kaldı. Fiyat olarak 350 TL düşünüyorum. Elazığ ve civarında direkt elden...