Neden varız?

Felsefeye din gibi bir unsuru ekleyip özgün düşünceye engel olmamanı tavsiye ederim.

Ne sınavı? Bırakın bu sınav işlerini gerçek bir amacımızın olması lazım var olmak için.
Dostum inanmıyorsan inanma, sen inanmıyorsun diye bende inanmayacak değilim. Konu açmışsın bende görüşümü yazdım, sen diyorsun ki '' bırak bu işleri'' asıl sen bırak bu işleri, böyle birşey diyeceksen konuyu hiç açmasaydın. Amaçsız hiçbir şeye inanmamaktansa size göre 'kanıtsız' olan bir dine inanmak tercihimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne sınavı? Bırakın bu sınav işlerini gerçek bir amacımızın olması lazım var olmak için.
Konu açmışsın, adam da yorum yapmış. Herkesin kendi düşüncesi. Sen adamın dinine inanmayabilirsin ama adam inanıyor. Burası forum yani herkesin bazı kurallar için de özgürce fikrini söyleyebildiği yer.

Fikirlerinize saygılıyım ancak din inancı olmayan kişi tanrı inancına sahip olabilir. Farklı şeyler bunlar.
Felsefe konusunda din gibi bir faktörün olmaması gerektiğini düşünüyorum.
İnanmadığımdan değil.
Felsefe başka bir kapı din başka bir kapı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…