Neden "Vur emri" verilmiyor?

Devlet böyle bir durumda darbe riskini göze alamıyor. Vur emri verildiği gibi vatan hainleri askerler vatandaşı, afadı, hemşireyi vursa ve ardından yağmacılık yapıyordu dese aksini iddia edebilecek kimse olmaz. Bu risk göze alınamaz.
Ayrıca sistemi düzgün kuramamış olması benim problemim değil bunları önceden düşünüp orduyu makamları dizginlemesi gerekiyordu ayrıca dizginlese bile kim destekler dostum durumumuzu görmüyor musun? Ülke bitmiş hani şuan devlet darbe olmasında yönetimden düşmeyelim diye düşünüyor. Her şeyi başarsalar refah yüksek olsa darbe yanlısı onca insan olmazdı.

Vur emri verilirse suriyelilerden daha fazla oy alacaklarından emin olsunlar :D
Bilmiyorum 99 depremini gördünüz mü ama o sırada vur emri verildi ve dedikleriniz hiçbiri olmadı olursa da bu hukumetin suçu, olmamasını istemelerinin tek nedeni kendi refahları
 
Yokluk yaptırıyor, şerefsizlik yaptırıyor enkazda ezilmiş ölmüş bedeni kullanıyor.
Yok hocam. Yokluk değil bu. Bu tam bir şerefsizlik.
Ben de yoklukta sayılırım ama aklıma böyle bir şey gelmiyor.
Tiksinir insan.
Hadi escorta falan gitse...
Görürsem öldürürüm şerefsizim.
Bi şey de yapamazlar. Daha dayak yiyen mağdur kadınları koruyamayanlar bana bir şey yapamaz.
 
Öncelikle yorum yazarken humanistlik kasmayın arkadaşlar çünkü durumlar vâhim. İsteyen goethe okumaya devam edebilir!

99 depreminde yağma (özel mülkiyete taciz), canlı kişiye veya cansız bedene tecavüz/taciz, çocuk kaçırma girişimleri olurken hükümet vur emri vermişti.

Cumhurbaşkanı bu emri vermesi için ne olmasını bekliyor? Özgür basın (!) ne yazık ki gerçekleri söylemekten korkuyor. Bölgeden aldığım kişisel haberlere göre şimdiden tecavüz olayları bile meydana gelmiş. Tsk halen nerede? Neden yetki verilmiyor bu devlet TSK'ye niçin üvey evlat muamelesi yapıyor korkulcak ne var? Bunları geçtim suriyeliler yağma yapmaya başlamış öyle ki sınırı geçip sırf yağmaya gelenler bile varmış. Çok şükür ki basın hiç değilse bunu dile getirebildi. Eğer vur emri verilmez ise süriyelilerle Türk halkı arasında problemler çıkacak çünkü herkesin sinirleri son seviyede.

Benim anlamadığım bu devlet ne yapıyor? Yok hani ciddi soruyorum şu an yaptıkları harekete anlam verebilen var mı?
Bunu yapanları işkenceyle idama, cumhurbaşkanımızı cehennemin dibine, normal Suriyelileri de ülkelerine göndermenin vaktine geldi bence.
 
Devlet böyle bir durumda darbe riskini göze alamıyor. Vur emri verildiği gibi vatan hainleri askerler vatandaşı, afadı, hemşireyi vursa ve ardından yağmacılık yapıyordu dese aksini iddia edebilecek kimse olmaz. Bu risk göze alınamaz.
Ya hocam askerlik böyle bir şey mi? Öyle bir şeyi yapacak adamın en hafif tabiriyle hayatını kaydırırlar. Ordudaki ciddiyeti bu kadar küçümsemeyin.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı