Neden Windows değil de Linux?


Büyük dezavantajına göre, o noktalardan sonra, sadece güvenlik delisi insanlara hitap ediyor.
 
Dostum Gnu/Linux ilk başta çok eğlenceli bir işletim sistemi, bazı birkaç kazanç odaklı dağıtım hariç(bu arada bu yüzden utanç duyuyorum) izlenmiyorsun özel bilgilerin güven altında, kocaman freeware depoları var. Gir repolara gez toz istediğini kur kurcala çok eğlenirsin. Windowsdan daha hızlı daha güvenli ve Daha stabil. Daha sayılabilecek çok şey var.
 
Neden oyunlar GNU/Linux'u desteklemiyorlar? Steam oyunları falan.
Özellikle Steam'in oyunları GNU/Linux'a getirme konusunda çalışmaları var. Şu ana kadar 11.322 oyun çalıştırıldı. Bu siteden bakabilirsiniz. https://www.protondb.com/ Valve oyunları zaten doğrudan destekleniyor. ProtonDB'yi bir kenara bırakırsak native desteklenen oyunlar mükemmel çalışıyor.

Avantajları da saymakla bitmiyor. Aşağıda uzunca anlattığım bir mesajım var.


Özelleştirilebilir olduğunu da eklemeyi unutmuşum.
 
Son düzenleme:
Yeni nesil bunla ilgilenmez.
 
Önce o tabuları yıkmalısınız, kimse binlerce dağıtım denemeyecek bile. Ancak kendinizi kandırırsınız.
Kimse binlerce denemek zorunda da değil zaten, amaç bu değil. Binlerce denemezsin, onlarca denersin. Şahsen ben kullanmaya başladığımdan beri en az 50 farklı dağıtım denemişimdir kesinlikle. Linux'un erişmek istediği kitle yeni nesil değil zaten. Yeni nesil PUBG oynamaktan başka ne biliyor ki Linux bilsinler? Ki istemem de yeni nesildeki çocukların Linux kullanmaya çalışmasını, böyle daha iyi.

Binlerce deyip geçtiğin dağıtımlar kaç parçaya ayrılıyor hiç düşündün mü bunu acaba? Veya neden ziyaret ettiğin sitelerin birçoğunun Linux sunucu kullandığını, CentOS kullandığını? Çünkü bu sistemler taş gibiler, sırtını dayadığın o Winzort gibi her an çökme ihtimali taşımıyorlar.

3-4 oyun oynayacağım diye Linux gibi taş gibi bir sistemi yamana atmam ben. Ama sorunlarla dolu olmasına rağmen çözmek yerine hala yeni özellik eklemeye odaklanmış, stabiliteden bihaber, HDD kullanımı boşta dahi %100'de gezen çöp bir işletim sistemini çok kolay yamana atabilirim. Zaten Windows fanboylarının tek dayanağı oyun desteği oluyor, onlara da bu sorunlardan bahsetsek ne diyecekler acaba. Gidip bir araştırın derim 1709 Build'inde bile çözülmeyen birçok hata vardır Windows 10'un
 
Önce o tabuları yıkmalısınız, kimse binlerce dağıtım denemeyecek bile. Ancak kendinizi kandırırsınız.
kardeşim sanki herkesin linux kullanması bizim çok umurumuzdaymış gibi niye kendini yırtıyosun anlamıyorum. Umurumda değil yani, ayrıca popüler kültür de iğrenç bişey yani kullanmasınlar gayette hoşuma gider. Beğenmiyorsan kullanma kullanmayı beceremiyorsan kullanma yani, bunlar kullanıcının amatörlüğünden, herkesi ilgilendirmiyor kısacası. Ben 16 yıldır kullanıyorum ve beni microsoftun hegemonyasından kurtardığı, hatta bana boş zamanlarımda eğlenebileceğim bir ton imkan sunduğu için çok seviyorum. Ayrıca unutma kedi erişemediği ciğere mundar dermiş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…