Neden Windows OEM Key satın alıyoruz?

Sorum orijinal paket almanız değil. OEM bedava bulunurken internette neden 10-20 TL'ye aldığınız.
.

Sorum orijinal paket almanız değil. OEM bedava bulunurken internette neden 10-20 TL'ye aldığınız.

İşte ben de onu merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
10-20Tl'ye almamızın sebebi keyler çakışırsa muhattap alabilecek birisinin olması karşımızda. Ayrıca düşündüğünüz gibi internetten almıyorlar keyleri.

Bruh... Dostum Windows 10 key 2020 yazdım. Yüzlerce site var birine girip oradaki anahtarı yapıştırdım etkinleşti. Yazmak için yazmayın lütfen. Gidip bakın.
Muhtemelen MAK türünde keylerden kullandın. CMD'ye girip slmgr -dli yazıp enterlar mısın? Bakalım hangi Windows'u kullanıyorsun.

10-20Tl'ye almamızın sebebi keyler çakışırsa muhattap alabilecek birisinin olması karşımızda. Ayrıca düşündüğünüz gibi internetten almıyorlar keyleri.
Çakışırsa derken? Onu anlamadım. Olmaması mı? Eğer olmazsa yenisini verir diyorsan, internette bir sitedeki olmazsa diğerine bakıyorum o oluyor. İnternetten almıyorlarsa iyi ama ben arklarını bir türlü göremedim.

Aldığınız satıcının o siteden alıp size vermediği ne malum? Yoksa bunu bile bile mi alıyorsunuz. Öyle bir şey varsa günahı ona diye.
Ben tam da bu yüzden almıştım. Ayrıca muhatap da bulabiliyorsunuz sitelerin müşteri hizmetlerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…