Neden Windows XP seviyorum?

Sırf görünümü için böyle konuşman... Ne yapsın adamlar gitsin Windows 11'de XP teması mı kullansın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf görünümü için böyle konuşman... Ne yapsın adamlar gitsin Windows 11'de XP teması mı kullansın?

Görünümü Windows 11'den çok iyi ve eğlenceli ve kullanışlı sade bir tasarım olması Windows XP gelmiş geçmiş en sevilen bireylerinden biriydi onun yerini hiç kimse alamaz zaten.
Ve bu arada Windows 11 kullanmasınlar demedim sadece Windows XP tasarım bayağı bir hoç tasarım olduğu için bir de eğlenceli ve de Windows XP kendi sisteminden oyun olmasından dolayı sevdim ben sadece.

Windows XP benim de çok beğendiğim bir işletim sistemi. Çoğu kişi de hala çok iyi bir işletim sistemi olduğunu düşünüyordur ama her ne kadar iyide olsa miladı doldu. Bugün ofis, ev hiçbir yerde tercih edilmez. Yani kısacası her güzel şeyin sonu olduğu gibi XP'nin sonu geldi hatta geçti bile.

Ne demişler: Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirip kaybolurlar...

XP The Godfather.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hala "herkesin kendi zevki" cümlesini okumadan geçiyorsunuz sanırım.

XP'nin yeri bambaşkadır, doldurulamaz. İşte bu yüzden masaüstüm bu şekilde;

Eki Görüntüle 1096144

Kanka, sen bana hemen onun fotoğrafını atıyorsun.
Hala "herkesin kendi zevki" cümlesini okumadan geçiyorsunuz sanırım.

Tamam, herkesin kendi zevk meselesi ama Windows XP vs. Windows 10 kadar yani ayrımcılık yapmam ama gerçekten Windows XP ekran görünüşü ekran görüntüsünden çıkıp bize yardım eden ve oynayan karakterler ve her şeyi Windows XP sisteminde WinRAR bile ücretli olması...

Windows XP'nin desteğinin kesildiğini herkes biliyordur. Çoğu oyunu zaten açamıyor. Performans'ı Windows 10'dan kat ve kat kötü olması. Ayrımcılık yapmam diyorsunuz ama yanlış konuşuyorsunuz XP'yi üstün göstermek için "Bana göre" Cümlesini kullanmanız daha kibar ve doğru olacaktır.

Windows Xp diğerlerinden daha iyiyse neden kullanmıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…