Neden Windows XP seviyorum?

Vallahi bana göre Windows XP çok iyi böyle görüntüye gelen köpek ya da sihirbaz ya da başka bir karakter görüntünün önüne atlıyor yardımcı oluyor ve Windows XP'nin beyaz çimen ve bulutlu havası görüntüsü çok hoşuma gidiyor her şey paralı değildi Windows XP' kendine uygun sistemin kendisinde yapılan oyunlar var o yüzden XP Windows'un en iyi en sade en kullanışlı diyebiliriz.

Nesi saçma Windows XP gayet çok bayağı bir hoş tasarım eskilerden kalma Windows XP görüntüsü vardı ve monitörün içerisinden gelen bazı çeşitli karakterler vardı ve Windows XP kendi sisteminde bulunana oyunlarda vardı her şey paralı değil ücretsizdi hele hele WinRAR paralı değildi taki Windows 10 gelene kadar.

Sırf görünümü için böyle konuşman... Ne yapsın adamlar gitsin Windows 11'de XP teması mı kullansın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf görünümü için böyle konuşman... Ne yapsın adamlar gitsin Windows 11'de XP teması mı kullansın?

Görünümü Windows 11'den çok iyi ve eğlenceli ve kullanışlı sade bir tasarım olması Windows XP gelmiş geçmiş en sevilen bireylerinden biriydi onun yerini hiç kimse alamaz zaten.
Ve bu arada Windows 11 kullanmasınlar demedim sadece Windows XP tasarım bayağı bir hoç tasarım olduğu için bir de eğlenceli ve de Windows XP kendi sisteminden oyun olmasından dolayı sevdim ben sadece.

Neden bu işletim sistemini çok seviyorum diye merak edenlere cevap:

Windows 10 çok modern Windows XP daha sade ve klasik tasarımlı diye.
Görünüşü çok hoş.
O bulutlu çayır arka planı çok tatlı.
Internet Explorer 6
O tatlı aramadaki köpek.

Bunlar yüzünden çok seviyorum.

Windows XP benim de çok beğendiğim bir işletim sistemi. Çoğu kişi de hala çok iyi bir işletim sistemi olduğunu düşünüyordur ama her ne kadar iyide olsa miladı doldu. Bugün ofis, ev hiçbir yerde tercih edilmez. Yani kısacası her güzel şeyin sonu olduğu gibi XP'nin sonu geldi hatta geçti bile.

Windows XP benim de çok beğendiğim bir işletim sistemi. Çoğu kişide hala çok iyi bir işletim sistemi olduğunu düşünüyordur ama her ne kadar iyide olsa miladı doldu. Bugün ofis, ev hiçbir yerde tercih edilmez. Yani kısacası her güzel şeyin sonu olduğu gibi XP'nin sonu geldi hatta geçti bile.

Ne demişler: Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirip kaybolurlar...

Görünümü Windows 11'den çok iyi ve eğlenceli ve kullanışlı sade bir tasarım olması Windows XP gelmiş geçmiş en sevilen bireylerinden biriydi onun yerini hiç kimse alamaz zaten.
Ve bu arada Windows 11 kullanmasınlar demedim sadece Windows XP tasarım bayağı bir hoç tasarım olduğu için bir de eğlenceli ve de Windows XP kendi sisteminden oyun olmasından dolayı sevdim ben sadece.

Hala "herkesin kendi zevki" cümlesini okumadan geçiyorsunuz sanırım.

ErAQbvJXUAA4jXa.jpg

XP'nin yeri bambaşkadır, doldurulamaz. İşte bu yüzden masaüstüm bu şekilde;

Eki Görüntüle 1096144

Kanka, sen bana hemen onun fotoğrafını atıyorsun.
Hala "herkesin kendi zevki" cümlesini okumadan geçiyorsunuz sanırım.

Tamam, herkesin kendi zevk meselesi ama Windows XP vs. Windows 10 kadar yani ayrımcılık yapmam ama gerçekten Windows XP ekran görünüşü ekran görüntüsünden çıkıp bize yardım eden ve oynayan karakterler ve her şeyi Windows XP sisteminde WinRAR bile ücretli olması...

Kanka sen bana hemen onun fotosunu bana atıyorsun.

Tamam herkesin kendi zevk meselesi ama Windows XP vs Windows 10 kadar yani ayrımcılık yapmam ama gerçekten Windows XP ekran görünüşü ekran görüntüsünden çıkıp bize yardım eden ve oynayan karakterler ve her şeyi Windows XP sisteminde WinRAR bile ücretli olması >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Windows 11 - 10 ( gerçekleri söylüyorum doğrular acıtabilir )

Windows XP'nin desteğinin kesildiğini herkes biliyordur. Çoğu oyunu zaten açamıyor. Performans'ı Windows 10'dan kat ve kat kötü olması. Ayrımcılık yapmam diyorsunuz ama yanlış konuşuyorsunuz XP'yi üstün göstermek için "Bana göre" Cümlesini kullanmanız daha kibar ve doğru olacaktır.

Kanka, sen bana hemen onun fotoğrafını atıyorsun.

Tamam, herkesin kendi zevk meselesi ama Windows XP vs. Windows 10 kadar yani ayrımcılık yapmam ama gerçekten Windows XP ekran görünüşü ekran görüntüsünden çıkıp bize yardım eden ve oynayan karakterler ve her şeyi Windows XP sisteminde WinRAR bile ücretli olması...
Windows Xp diğerlerinden daha iyiyse neden kullanmıyorsun ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı