Neden Windows XP seviyorum?

İlla Windows XP olacak değil ya ve Windows'tan başka bir Windows'a geçerken indirirken USB takmayı unutup fotoğrafların resimlerinin ve de oyun hesapların gitmesi normal her Windows yeni çıkan ya da eski nesilleri yüklerken USB'yi takmayı unutup resimlerin fotoğrafların oyun hesapların gitmesi normal bir durum ama bir Windows indirirken USB takmadığını unutup fotoğrafların oyun hesapların resimlerinin ciddi bir açıdan uçup gitmesi gerçekten zor bir durum ve söz konusu.
Huh?

Her yazılımın belirli bir zamanı var. XP zamanında ihtiyaçları karşılıyordu ancak şu zamanda bu mümkün değil. Sevmek normal bende zamanında çok severek kullanıyordum ki sanal olarak hala zaman zaman işim düşüyor ama artık kullanmak pek mantıklı değil.

Şu an eskileri bırakmak gerçekten zor ama nesilden hep bu dünyada yeni çağlar yeni nesiller yeni yıllar gelmesi ve gelişmesi normal bir durum ama Windows XP en gelmiş geçmiş en iyilerindendi.

Kanka dediğim şey ise o Windows XP'de olup uçup gitmiyor her Windows yükleyipte USB fotoğraflarını hesaplarını resimlerini yedeklemeyip silinmesi normal bir durum açıdan.

Neden bu işletim sistemini çok seviyorum diye merak edenlere cevap:

Windows 10 çok modern Windows XP daha sade ve klasik tasarımlı diye.
Görünüşü çok hoş.
O bulutlu çayır arka planı çok tatlı.
Internet Explorer 6
O tatlı aramadaki köpek.

Bunlar yüzünden çok seviyorum.
Windows 98 XP ve 7 efsanevi üçlü.

Botnete çevirmesi kolay 👺

İşin şakası bir yana, 2021 oldu halen kullanmayın şunu gözünüzü seveyim ya.

Kurulduktan ve internete bağlandıktan sonra aşağı yukarı 7 dakikada otomatik botlar ele geçiriyor sistemi. Zamanında deneyin yapılmıştı.

O işi Technopat kullanıcı agalar sorunu bulup düzeltir.

Bırakamadığımız PC'ler. Zamanında ki güzel anılarımızın olduğu PC'ler.

Evet ben 2007 olduğum için Windows XP videolarını izlerken sanki o yıllarda oynamış hissediyor insan bir an gözünde canlanıyor 2007 olsam bile hiç Windows XP kullanmamışsam yine de YouTube'dan izlerken duygusallaşıyor bir insan hiç Windows XP kullanmasan da eğer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ben 2007 olduğum için Windows XP videolarını izlerken sanki o yıllarda oynamış hissediyor insan bir an gözünde canlanıyor 2007 olsam bile hiç Windows XP kullanmamışsam yine de YouTube'dan izlerken duygusallaşıyor bir insan hiç Windows XP kullanmasanda eğer.

Ben hatırlıyorum Windows 98 60 dakikada kurduğumuz efsanevi işletim sistemi ms dosun son harikası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı