Neden Xbox Series X bu kadar övülüyor?

Katılıyorum, ancak PS5 dijital versiyon da düşünülmeli. Fiyatlar yakın olursa Series S yerine dijital versiyon alınmalı. Özellikle eğer o fiyatla dijital versiyonun yanında herhangi bir kısıtlama olmadan DualSense gelirse kaçırmamak gerekli. Hatta ben bile almayı düşünürüm böyle bir durumda.

Ben yeni nesil konsol aldığımda doya doya oyun oynamak isterim.
PS5 aldığımda: Hadi demon's souls oynayalım. Ne? 620TL mi?
XSX aldığımda: 30 TL 230 oyun mu? Çok iyi.

Hocam yurt dışında yaşasam PS5 alır geçerim. Özel oyun ve dualsense daha ucuza geliyor. Yani güzel bir PC ya da series X alırım, diğer oyunlar içi PS5 tercih ederdim. Ülke şartlarında Xbox daha iyi.

Hocam yurt dışında yaşasam PS5 alır geçerim. Özel oyun ve dualsense daha ucuza geliyor. Yani güzel bir PC ya da series X alırım, diğer oyunlar içi PS5 tercih ederdim. Ülke şartlarında Xbox daha iyi.

Hocam şahsen benim abim İngiltere'de yaşıyor gelirken Xbox X getirteceğim daha önce yazdığım gibi bunlar istek meselesi

Xbox'ta kaç TL o oyun?

Xbox'ın firmalarındaki oyunlar ilginizi çekiyorsa tartışmaya gerek yok ama onun haricinde ne fark var?
Evet araştırdığımda öyle görmüştüm.
Edit: Varmış galiba anlamadım bakın siz buyrun
O sistemden farklı bir şey gelecek. Bahsedilen o değil.

Xbox'ta kaç TL o oyun?

Xbox'ın firmalarındaki oyunlar ilginizi çekiyorsa tartışmaya gerek yok ama onun haricinde ne fark var?
Onun haricinde ne fark var diyorsunuz hala. Bir ayda 5 tane oyun aldık diyelim. 5*6=3000TL.
Herkes bu parayı veremez. Ancak sizin durumunuz el veriyorsa PS5 alabilirsiniz.

Ben yeni nesil konsol aldığımda doya doya oyun oynamak isterim.
PS5 aldığımda: Hadi Demon's Souls oynayalım. Ne? 620TL mi?
XSX aldığımda: 30 TL 230 oyun mu? Çok iyi.
Xbox Game Studios oyunları ilginizi çekiyorsa tamam ama ilgisini çekmeyenler için bazı eski oyunlar haricinde oyun fiyatları aynı.

Xbox'ta kaç TL o oyun?

Donanım donanım donanım donanım donanım donanım donanım donanım donanım.

Daha yazabilirim isterseniz.

Yalnızca yeni nesil oyunlar gelene kadar sabredin, donanımın farkı ortaya çıkana kadar sabredin.

Aradaki fark 20 metre ilerideki çalıyı görmekten fazlası olacak bu nesilde.

Xbox'ta kaç TL o oyun?

230 oyun var diyorum alo. Ekleniyor her ay neredeyse. Bu ay EA Play, Control ve 17 oyun ekleniyor. Demon Souls fiyatına 3 sene Game Pass alınabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…