A AYDINBEY.01 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #1 Bilgisayarı ilk açtığımda bir sorun yok. Birkaç dakika sonra donmalar başlıyor ondan sonra donarak kalıyor. Format attırdım yine düzelmedi. Bu neden olur arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2021
Bilgisayarı ilk açtığımda bir sorun yok. Birkaç dakika sonra donmalar başlıyor ondan sonra donarak kalıyor. Format attırdım yine düzelmedi. Bu neden olur arkadaşlar?
KS KS A AYDINBEY.01 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #11 curiousoftech dedi: Sağlığı ne durumda? Genişletmek için tıkla... 75 Hamzz dedi: HDD Sentinel raporunuzu paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı açacak kadar uzun dayanmıyor hocam. Hocam bios ekranında donmanın d si bile yok, Windows a giriyorum donmaya başlıyor. Artı 0 Eksi
curiousoftech dedi: Sağlığı ne durumda? Genişletmek için tıkla... 75 Hamzz dedi: HDD Sentinel raporunuzu paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı açacak kadar uzun dayanmıyor hocam. Hocam bios ekranında donmanın d si bile yok, Windows a giriyorum donmaya başlıyor.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 23 Nisan 2021 #12 @AYDINBEY.01 SSD'nin sağlığıyla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Farklı bir diske Windows kurup sorunun diskte olduğunu teyit eder misiniz? Artı 0 Eksi
@AYDINBEY.01 SSD'nin sağlığıyla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Farklı bir diske Windows kurup sorunun diskte olduğunu teyit eder misiniz?
KS KS A AYDINBEY.01 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #13 curiousoftech dedi: @AYDINBEY.01 SSD'nin sağlığıyla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Farklı bir diske Windows kurup sorunun diskte olduğunu teyit eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam Artı 0 Eksi
curiousoftech dedi: @AYDINBEY.01 SSD'nin sağlığıyla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Farklı bir diske Windows kurup sorunun diskte olduğunu teyit eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam