Bilgisayar bir anda yavaşladı

Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Hiçbir şey yoktu, virüs girdiğinden şüpheleniyorum. Masaüstündeki klasörleri falan açınca ikonlar hemen gelmiyor, yüklenme ekranında duruyor sol üstte alttaki SS'de olduğu gibi. Evet dün birkaç korsan dosya indirmiştim ancak virüs taraması yaptım. Hepsi temizdi. Bilgisayar ile alakalı olması imkansız, bilgisayar yeni ve iyi bir sistem.

1709794629180.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi baktım hocam, dediğim gibi formattan sonra BIOS ayarlarına girmiştim ben. Disable yapmışım.
Son olarak bilgisayar açıldığında güç seçeneklerinden dengelideyse yüksek performansa, yüksek performanstaysa dengeliye çekmeyi dener misin? Bakarsın çözülür. Olmazsa format son çare.

Cmd'den Sfc/scannow komutunu yazıp tamamlanmasını deneyin. Bozuk dosyalar varsa düzeltir. Ekran kartı sürücüsünü silip manuel olarak tekrar yüklemeyi dene.

Ekstra olarak bilgisayarımda windowsun kurulu olduğu diske sağ tık > özellikler kısmından ssd ye tarama yapabilirsin. Son çare format gibi.

scannow komudunu dün yaptım bu sorunlar yaşanınca, birşey bulamadı. Ekran kartı sürücüsü silip yüklemeyide dün denedim. Oda işe yaramadı ne yazıkki. En iyisi format atayım.

scannow komudunu dün yaptım bu sorunlar yaşanınca, birşey bulamadı. Ekran kartı sürücüsü silip yüklemeyide dün denedim. Oda işe yaramadı ne yazıkki. En iyisi format atayım.
Maalesef elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım üzgünüm dönüş bekliyorum.

Format garanti çözüm olur. Formattan sonra oyunları dosyaları vb. tekrardan yüklemek rahatsız edici ama yapacak birşey yok hocam.

Hocam format attım, şimdi yazıyorum şuan bilgisayardan. Farklı tarayıcıları denedim ancak yinede internette bir sıkıntı var.

Hocam format attım, şimdi yazıyorum şuan bilgisayardan. Farklı tarayıcıları denedim ancak yinede internette bir sıkıntı var. Bu olay sadece internette oluyor şuanda, acaba bendemi sorun var bilmiyorum ya. Forumdamı acaba sadece? youtubeda olmuyor şuanda. Sizde sorun varmı?

Sanırım forumda sorun var, telefondanda anca giriyorum. Galiba çözüldü sorun şuan tam olarak hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam format attım, şimdi yazıyorum şuan bilgisayardan. Farklı tarayıcıları denedim ancak yinede internette bir sıkıntı var.

Hocam format attım, şimdi yazıyorum şuan bilgisayardan. Farklı tarayıcıları denedim ancak yinede internette bir sıkıntı var. Bu olay sadece internette oluyor şuanda, acaba bendemi sorun var bilmiyorum ya. Forumdamı acaba sadece? youtubeda olmuyor şuanda. Sizde sorun varmı?

Sanırım forumda sorun var, telefondanda anca giriyorum. Galiba çözüldü sorun şuan tam olarak hocam.
Sevindim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı