Nedir bu AMD sevdası?

Arkadaşlar her öneri konusuna yazmaktan bıktım 18-20 bin bütçeye niye AMD öneriyorsunuz? Ryzen 5 5500 & RTX 3060 sistemler varken. 12 GB VRAM'ı da var. DLSS'de var. 2K oyun oynatıyor ayrıca, artık önermeyin şu WattMan hatalı kartları! RX 6800 falan sorunlu kartlar yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibinin konuyu aslinda Masaustu Bilgisayarlar kategorisine acmak isteyip moderatorun Mizah ve Eglence'ye tasidigini dusunmem, cik aklimdan.

Arkadaşlar her öneri konusuna yazmaktan bıktım 18-20 bin bütçeye niye AMD öneriyorsunuz? Ryzen 5 5500 & RTX 3060 sistemler varken. 12 GB VRAM'ı da var. DLSS'de var. 2K oyun oynatıyor ayrıca, artık önermeyin şu WattMan hatalı kartları! RX 6800 falan sorunlu kartlar yani.

18-20k bütçeye bu sistemi öneriyorsan NVIDIA fanboyusundur zaten.

İşlemcide AMD'yi tek geçerim. Ama iş ekran kartına geldiğinde kişinin ne istediği önemli, çünkü NVIDIA'da DLSS ve RTX var. Biliyorum bu teknolojilerin muadili AMD'de de var fakat NVIDIA gibi oturmuş değil. Yayıncı olanlar mesela AMD'yi değil NVIDIA'yı tercih etmeli çünkü RTX çekirdekleri ve NVENC kodlayıcısı harika bir artı sağlıyor. Dediğim gibi kişinin ne istediği önemli. Şahsi fikrim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı