Nedir bu BMW sevdası?

Katılım
16 Şubat 2019
Mesajlar
361
Çözümler
3
Yer
Eskisehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar anlamııyorum. BMW nin nesini seviyorsunuz? İç tasarımı 2005 den günümüze kadar doğru düzgün değişmemiş. Saçma sapan bir iç tasarımı yok mu sizce de? İç tasarımda 0 ilerleme kaydetmişler. Dış tasarımına bir şey diyemem tabii.
 
Tasarım işi görecelidir. Mesela iç mekanı ben de beğenmedim ki yakın zamanda BMW X1/X2 almanın kıyısından döndüm. Yalnız arkadan itişli modellerin sürüş keyfi gerçekten üst düzeyde, tercih edenlerin bir kısmı bundan dolayı tercih ediyor. Ne yazık ki bu güzel sürüş karakteristiği yancı (kaydırmacı) tayfayı da kendine çekiyor.
 
Dış tasarımı iyi ama iç donanımı çok yetersiz duruyor. x1 kullandım, arabanın içinde ekran yok :D . Şaka gibi. Mercedesin en düşük donanımını alsan bile içeride mutlaka bir ekran oluyor. Sert bir araba. Ama dış tasarımına hayranım...
 
X1 2012. Ekran yok derken. Kırmızı renkli ince bir ekran var ama çok yetersiz. C180 kullandım. 2011 model. İçinde renkli ekran var. Kadrandaki ekran zaten o yıla göre muhteşem kaliteli.
C180'de kullanılan ekran interaktif değil herhalde. Eğer değilse o ekranlar 1999 Skylinelarda, 2004 Opel Astra'larda bile var. Eğer interaktifse haklısınız tabii.
 

Geri
Yukarı