HD 3000 sistem kullanan ben, sistem gereksinimlerini karşılamadığı için biraz üzüldü.Sistemin ne kadar düşük olursa olsun, en iyi oyunları internetin sayesinde oynayabileceğin bir platform.
HD 3000 sistem kullanan ben, sistem gereksinimlerini karşılamadığı için biraz üzüldü.Sistemin ne kadar düşük olursa olsun, en iyi oyunları internetin sayesinde oynayabileceğin bir platform.
Hocam zaten internet üzerinden oynuyorsunuz.HD 3000 sistem kullanan ben, sistem gereksinimlerini karşılamadığı için biraz üzüldü.
HD 3000'in kaldırması lazım aslında.HD 3000 sistem kullanan ben, sistem gereksinimlerini karşılamadığı için biraz üzüldü.
HD 3000 sistem kullanan ben, sistem gereksinimlerini karşılamadığı için biraz üzüldü.
5 ay önce denediğimde 2 gb ram(1.5 kullanılabilir) hata almıştım. Internetim 50 mbps. Belki TR sunucusunda değişir.Bende Intel HD Graphics var. 2 GB RAM Chrome açık ve GeForce Now oynuyorum. Hay Allah'ım bıktım kaldırmıyor diyenlerden.
HD 3000 sistem kullanan ben, sistem gereksinimlerini karşılamadığı için biraz üzüldü.
Buradaki değerlere aldırış etmeyin.İnternet tabanlı oyun servisi. İnternet 24mbps gibi bir internetle 1080p 60fps oyun oynayabiliyorsun(yersen).
Eki Görüntüle 883270Eki Görüntüle 883271
Akıcı mı hocam? GT730 ve 2 GB RAM var bende.Bende Intel HD Graphics var. 2 GB RAM Chrome açık ve GeForce Now oynuyorum. Hay Allah'ım bıktım kaldırmıyor diyenlerden.
Sistemin ne kadar düşük olursa olsun, en iyi oyunları internetin sayesinde oynayabileceğin bir platform.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.