Nedir bu Key-Drop muhabbeti?

Akira_MR

Decipat
Katılım
10 Ağustos 2020
Mesajlar
2.629
Makaleler
4
Çözümler
23
CS:GO'da son zamanlarda herkesin nickinin sonunu "Key-drop" olarak değiştirdiğini gördüm. Peki bu keydrop muhabbeti nedir? Siteye 1 kuruş bile yatırmadan skin kazanıp o skini de yine 1 kuruş bile yatırmadan çekebiliyor muyuz?
 
Bildiğim kadarıyla siteye en az 5$ yatırmanız gerekiyor. Yatırdığınız takdirde o parayı kasa açarak vs. harcayabilirsiniz. Sonrasında örneğin ücretsiz bir kasa açtınız ve o kasadan bir skin düştü. O skini para vermeden takas yoluyla hesabınıza aktarabilirsiniz. Size bir takas teklifi gelecek, kabul edeceksiniz ve skin envanterinize ulaşmış olacak. Fakat dediğim gibi bildiğim kadarıyla düşürdüğünüz bir skini envanterinize almak için en az 5 dolar yatırmanız gerekiyor.

Yanlıs bilgin var 1 dolar yatırıyorsun sadece ben her gün bir tane kasa acıp o kasadaki itemleri satıp daha farklı kasalar acıp upgrade edip katlıyordum bende 30 dolar olmustu bende cekmek istedim 1 dolar yatırıp öyle aldım itemleri.
 
Paparadan cart ile 11 dolar yükledim para çekil di fakat bakiye yüklenmedi destek e yazalı 2 saat oldu hayla cevap yok
Ben 1 dolar yatırdım steam guardımda aktif ak47 keşfedilmemiş çıkardım 6 tl lik hesabıma çektim itemi steam guard aktif olcak bide keşke 11 dolar yatırmasaydın pişman olursun
 
Arkadaşlar benim de bir sorum var. Sitede her gün bedava kasa açabiliyoruz ve o parayla kasa açıp item düşürebiliyoruz ama çekeceğimiz zaman hesabında 1 dolar olmalı diyor. Yani benim illa 1 doları kendim mi yatırmam gerek. Yoksa kazandığım itemlerden bazılarını satarak hesabımda 1 dolar varken, hiç para yatırmadan kara geçebilir miyim?
 
Paranı cok kolay katlayabılıyorsun ve takas ıcın siteye en az 1 tl yatırman gerek ondan sonra istediğin gibi takas yap
ve ayrıca ben 1k katlayıp dragonlore aldım Siteyi TAVSİYE EDERİM
 
CS:GO'da son zamanlarda herkesin nickinin sonunu "Key-drop" olarak değiştirdiğini gördüm. Peki bu keydrop muhabbeti nedir? Siteye 1 kuruş bile yatırmadan skin kazanıp o skini de yine 1 kuruş bile yatırmadan çekebiliyor muyuz?

Hayır tabii ki de, son 2 aydır Key drop kullanmıyorum ama benim de yine 2 ay kadar bir Key drop sitesini kullanmışlığım var. Öncelikle bir yayıncının paylaştığı bir promosyon kodu ile bedava kasa açmak için girmiştim ilk o zaman tanıştım Key dropla daha sonradan skini kendi hesabına çekmek için 1 dolar ( tüm işlemler sitede dolar üzerinden gerçekleşiyor- altın alanıda var ama altın kazanmak için görev yapmalısınız ve bence görevler saçma-) 1 dolar depozitinizi ödedikten sonra artık kendi Steam hesabınıza kolaylıkla skin çekebiliyorsunuz. Bence diğer sitelere oranla daha güvenilir ama çekilmeniz gereken yeri bilmelisiniz! Siteye 30 40 TL yatırırsanız o değerlere yakın! Fazlasını kazanamazsınız sadece yatırdığınız paranın 1, 2 TL veya daha düşük değere sahip skin düşüyor ör. 30 TL yatırdım 28 ya da 27 TL'lik skin düşer Max. Eğer onu da yok yukseltim hayaline girerseniz onu da kaybedersiniz ve elde avuçta 0 kalır. Kesinlikle zengin olma hayali ya da unlost gibi ulan bende bıç çıkarayım hayaline girmeyin. Eğer çekileceğiniz yeri bilmezseniz batarsınız. Ben 350 TL'ye yakın battım öğrenciyim son 2 ayda zararımı ödedim. En son siteyi bırkma kararını da kasada hile olduğunu gözlerimle şahit olduktan sonra bıraktım. Kısaca ne kadar yatırırsanız o dereceye yakın kazanırsınız bu sitede ayrıca bedava sandıktan da çok boş şeyler cıkıyor ör. 0,02 cent cıkıyor ya da 5 Gold 1 Gold vs... Bu yüzden kasa açma sitelerine nazaran almak istediğiniz skinin parasını Steam pazarı üzerinden satın almanız daha sağlıklıdır... Son olarak arkadaşlar yayıncılara güvenmeyin sırf reklam olsun diye yayıncıya 500 dolar veriyorlar (reklam ücreti olarak) ve yayıncıda yuksek kasalar açtığı için yuksek kazanıyor ve sonra size de tavsiye edince sizde girip bende dahil batana kadar oynayıp elde avuçta sıfırlanıyoruz o yüzden kesinlikle kasa açmayın...
 
Bu tur siteler bence kazık kaç gündür 3 4 hesaptan ücretsiz kasa ve bazen de normal kasa açtım kof kullanarak aldigim paralarla ama hiçbir şey cçıkmiyiot 0.07'lik skinler falan verio ücretsiz kasalarda da 0.02 dolar falan verio cok kazık siteler ona para yatirmak yerine CS de kasa acarsin daha iyi.
 
Artı -1 Eksi

Geri
Yukarı