Nedir bu Windows 10 ve format at sevdası?

Söylediğiniz sistemden çok daha kötü sistemlere Windows 10 kurdum ve takır takır çalışıyorlar. O zaman bizim ISO dosyalarımız okunmuş

Bu durumda ee... Neyse uzatmayacağım. İyi Sosyal'ler.

Söylediğiniz sistemden çok daha kötü sistemlere Windows 10 kurdum ve takır takır çalışıyorlar. O zaman bizim ISO dosyalarımız okunmuş

Bu durumda ee... Neyse uzatmayacağım. İyi Sosyal'ler.
Latitude D600, bir ara fırsat olursa bu bilgisayara Windows 10 yüklemenizi bekliyorum. Takır takır çalışır belki dediğiniz gibi. Çalışmazsa ikimizde bilgisayarın patlaması sonucu ölüp gideriz, en azından teknoloji uğruna olur

16 GB RAM'ın ve SSD n yoksa biraz dolmuş Windows 10 senin için cehennem

16 GB RAM'ın ve SSD n yoksa biraz dolmuş Windows 10 senin için cehennem

8GB varsa da sürekli olarak önbelleği temizleyen bi programa ihtiyaç duyarsınız maalesef.

Dostum kim söylemiş Windows 10 sevdası diye elimde olsa Windows 8.1'e geçeceğim ama işte maalesef geçersem Kubuntu'yu silebilirim ondan sonra format at sevdası Windows kullanıcılarına özel ben Linux kullanıpda format at diyen görmedim pardon ama Windows=çöplük üzgünüm bu Windows'un tek özelliği oyun olmasa gerçekten girip isteyerek kullanıcağım bir işletim sistemi değil.

Ubuntudan sırf pubg olmadığı için geçerken ne kadar üzülmüştüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…