Arkadaşlar merhaba. başlıkta da belirttiğim gibi acaba NFS 2005 serisini steam key olarak satın alabileceğim bildiğiniz güvenilir herhangi bir site var mı? varsa eğer link verir misiniz? Çok aradım ama bir türlü bulamadım, bu arada bahsettiğim oyunu 2012 yılına ait oyun ile karıştırmayın. 2005 yılı serisinden söz ediyorum.
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi acaba NFS 2005 serisini Steam key olarak satın alabileceğim bildiğiniz güvenilir herhangi bir site var mı? Varsa eğer link verir misiniz? Çok aradım ama bir türlü bulamadım, bu arada bahsettiğim oyunu 2012 yılına ait oyun ile karıştırmayın. 2005 yılı serisinden söz ediyorum.
Paradan yana sorunum yok yeterli öyle ahım şahım istemesinler yinede alırım ama satan yer yok internetin altını üstüne getirdim ne yabancı sitelerde ne türk sitelerinde hiç satan yoktu
Paradan yana sorunum yok yeterli öyle ahım şahım istemesinler yine de alırım ama satan yer yok internetin altını üstüne getirdim ne yabancı sitelerde ne Türk sitelerinde hiç satan yoktu.
ROM derken hala anlamadım kusura bakma ama yani DVD üstünde yazan anahtardan mı bahsediyorsun?
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi acaba NFS 2005 serisini Steam key olarak satın alabileceğim bildiğiniz güvenilir herhangi bir site var mı? Varsa eğer link verir misiniz? Çok aradım ama bir türlü bulamadım, bu arada bahsettiğim oyunu 2012 yılına ait oyun ile karıştırmayın. 2005 yılı serisinden söz ediyorum.