Need for Speed 2015 hikaye ne kadar sürüyor?

İyi akşamlar geçenlerde indirimde 120 TL fiyata satın almıştım. Övenini bayağı görüp denemek istemiştim hikayede %38 ilerleme yaptım Steam'de 10 saat oynama süresi ile. Buna ek olarak hikayede tam amacımız ne acaba? Tek anladığım kısım bir çete üyesi olduğumuz sanırsam. Ara sahneler kimi zaman 1 dakikadan kısa veya 1 dakikadan uzun oluyor oyun içi ara sahnelerde ki buluşmalardan çeviri yapsam bile amacın ne olduğunu kavrayamadım öylesine boş oynayarak geçiyorum. Oyunun hikayesi Online üzerine kurulu yanılmıyorsam internetim olmasa bile çevrimdışı modda oynayabilir miyim?

Son düzenleme:
İyi akşamlar. Oyunun hikayesi yaklaşık 15 - 20 saat civarı sürüyor. Bu süre, yarışları kaç defa denediğine, kazanıp kazanamadığına göre değişkenlik gösterebilir. Yan görevleri falan tamamlamak istersen 30 saati bulabiliyor.

Hikayede tam olarak amacımız yeni geldiğimiz bir şehirde sokak yarışı çetesine çömez statüsünde katılarak zamanla yarışları kazanıp şanımızı yükseltmek ve şehirde en bilindik sokak yarışçısı hâline gelmek, benim gözlemim bu şekilde. Bu oyunun hikayesini 2 defa bitirmiştim. Ara sahneleri çok güzel, neredeyse hiçbirini geçmeden izlemiştim.

Oyunu oynayabilmen için her türlü internet bağlantının olması gerekiyor. Sadece botlarla bile oynasan oyunun sunucuları internete bağlı olmanı gerektiriyor. İnternetin olmazsa çevrimdışı modda oynayamazsın.

İyi akşamlar. Oyunun hikayesi yaklaşık 15 - 20 saat civarı sürüyor. Bu süre, yarışları kaç defa denediğine, kazanıp kazanamadığına göre değişkenlik gösterebilir. Yan görevleri falan tamamlamak istersen 30 saati bulabiliyor.

Hikayede tam olarak amacımız yeni geldiğimiz bir şehirde sokak yarışı çetesine çömez statüsünde katılarak zamanla yarışları kazanıp şanımızı yükseltmek ve şehirde en bilindik sokak yarışçısı hâline gelmek, benim gözlemim bu şekilde. Bu oyunun hikayesini 2 defa bitirmiştim. Ara sahneleri çok güzel, neredeyse hiçbirini geçmeden izlemiştim.

Oyunu oynayabilmen için her türlü internet bağlantının olması gerekiyor. Sadece botlarla bile oynasan oyunun sunucuları internete bağlı olmanı gerektiriyor. İnternetin olmazsa çevrimdışı modda oynayamazsın.

Ara sahneleri cidden çok güzel ama en saran sahnelerde biti veriyor birden konuşmalar. Araba alıp yükseltmek kolay gibi geldi bana hocam bu seri de. Lamborghini Aventador alıp 378 km hıza kadar yükselttim. Her yarış drift harici kolay ama işimi çok görüyor diyebilirim. Bunlar dışında grafiksel anlam da oynadığım en güzel NFS diyebilirim bana göre.

Ara sahneleri cidden çok güzel ama en saran sahnelerde biti veriyor birden konuşmalar. Araba alıp yükseltmek kolay gibi geldi bana hocam bu seri de. Lamborghini Aventador alıp 378 km hıza kadar yükselttim. Her yarış drift harici kolay ama işimi çok görüyor diyebilirim. Bunlar dışında grafiksel anlam da oynadığım en güzel NFS diyebilirim bana göre.
Evet, ara sahneler gerçekten tatmin edici fakat dediğiniz gibi kısa sürüyorlar. Araba yükseltmek basit evet. Drift yarışları, araç mekanikleri yüzünden bu oyunda biraz zor. Lamborghini Huracan alıp doğru tuning ayarlarını yaparsanız drift etkinliklerini çok daha rahat kazanırsınız. Oyunda en iyi drift aracı olarak o geçiyor. Grafikleri gerçekten zamanının ötesinde, ben de çok beğeniyorum. Gece atmosferini fazlasıyla yaşatıyor oyun.

Evet, ara sahneler gerçekten tatmin edici fakat dediğiniz gibi kısa sürüyorlar. Araba yükseltmek basit evet. Drift yarışları, araç mekanikleri yüzünden bu oyunda biraz zor. Lamborghini huracan alıp doğru tuning ayarlarını yaparsanız drift etkinliklerini çok daha rahat kazanırsınız. Oyunda en iyi drift aracı olarak o geçiyor. Grafikleri gerçekten zamanının ötesinde, ben de çok beğeniyorum. Gece atmosferini fazlasıyla yaşatıyor oyun.

Normal de heat alacaktım hemen hemen aynıydı fiyatlar. Çoğu kişi övünce NFS 2015'e şans verdim. Grafikleri çok hoş bana biraz nfsu2 atmosferini yansıttı diyebilirim araba sesleri zaten fazlasıyla güzel. Free roam için çok sevdiğim bir seri oldu demek doğru olur benim için hocam. Köprüden geçerken top Speedtest'i çok eğlenceli oluyor tünele kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı