12 Temmuz 2015 Mesaj: 8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fero Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 117 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2015 #2 Sonunda geniş modifiye imkanı veren bir oyun.
KemalAkarsu Kilopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 728 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2015 #3 Dönüşlerdeki kamera açısı kapatılabiliyorsa mükemmel olacağını düşünüyorum. Özellikle müzik oyunla süper bir uyum sağlamış.
Dönüşlerdeki kamera açısı kapatılabiliyorsa mükemmel olacağını düşünüyorum. Özellikle müzik oyunla süper bir uyum sağlamış.
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 12 Temmuz 2015 #4 Kamera açısı bence de kötü olmuş umarım kapatılabiliyodur. Ayrıca manuel vites seçeneği de olsa tam bir sokak yarışı tadında olur. Umarım sistem yeter de oynayabilirim.
Kamera açısı bence de kötü olmuş umarım kapatılabiliyodur. Ayrıca manuel vites seçeneği de olsa tam bir sokak yarışı tadında olur. Umarım sistem yeter de oynayabilirim.
CanDurukan Kilopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #5 Gördüğünüz kamera aksiyon kamerası ve kapatılabiliyor. Ayrıca video E3'ten kalma, Aral Game yeni paylaşmış. Gerçekten çok yavaşlar. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2015
Gördüğünüz kamera aksiyon kamerası ve kapatılabiliyor. Ayrıca video E3'ten kalma, Aral Game yeni paylaşmış. Gerçekten çok yavaşlar.
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #6 Güzeel..
Ömer Yılmaz Hectopat Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #7 Nfs Worl gibi açık dünya oyunu mu acaba?
FurErg Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2015 #8 Bence dönüşlerde ki kamera açısı ayrı bir tat katmış oyuna, müziklerin de listesine bakmıştım şarkılar güzel, grafikleri de beğendim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2015
Bence dönüşlerde ki kamera açısı ayrı bir tat katmış oyuna, müziklerin de listesine bakmıştım şarkılar güzel, grafikleri de beğendim.
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2015 #9 Dönüşlerde olan kamera açısı değiştirilemiyorsa kötü, düzeltilmeli. Grafikler çok hoş. Zaman döngüsü yoksa, hep gece ise çok kötü.
Dönüşlerde olan kamera açısı değiştirilemiyorsa kötü, düzeltilmeli. Grafikler çok hoş. Zaman döngüsü yoksa, hep gece ise çok kötü.