- Makaleler
- 4
- Anakart
- Ps5
Daha önce NFS oynamadım, hangisini önerirsiniz? FH sıktı.
Son düzenleyen: Moderatör:
NFS 2015 çok kötü bir oyun değil tabii ama güncellik bakımından unbound daha iyi bir de efektleri vs. güzel ben sevmiştim.
Unbound daha iyi.
Hocam, çok vasat değil ama iyi de değil. Eski NFS’ler gibi düşünmeyin artık; hikâye iyice arka planda kalmış. Genel olarak mekanikler, sürüş hissiyatı ve fizik açısından bakarsak Unbound ortalama bir oyun.Hikayesi zayıf vs diyenler olmuş Steam'de sence nasıldı öyküsü?
Hikaye ve tekrara düşme konusunda Unbound daha kötü.PC olsa neyse de 2015 oyunu PS4 oyunu unbound PS5. çok fark olmadığına göre tetik efekti ve SSD hızı için unbound alıyorum.
Hikayesi zayıf vs diyenler olmuş Steam'de sence nasıldı öyküsü?
Hikaye ve tekrara düşme konusunda unbound daha kötü.
2015 stabil hale geldi, aydınlatmaları vb 2022 oyunundan daha iyi, kaplamaları/texture düşük - bu da daha az yer tuttuğunu ya da daha hızlı yüklendiğini anlatır. Bomboş yer kaplayıp tekrara düşen bir oyun olmayı tercih etmem herhangi bir platformda.
Sanat yönetimi ve oyun tipi açısından 2015'i tercih ederdim 8-16 yaş aralığında olsam şu an, çünkü NFS1'den beri oynadım, geldiği noktayı gördüm. 2015'i çok oynadım mı? Hayır. Unbound'u arkadaşımda oynadım ve mehledik.
Hocam, çok vasat değil ama iyi de değil. Eski NFS'ler gibi düşünmeyin artık; hikâye iyice arka planda kalmış. Genel olarak mekanikler, sürüş hissiyatı ve fizik açısından bakarsak unbound ortalama bir oyun.
Ahh… Most Wanted 2005 bir remake çıksa herhalde başından kalkmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.