Hamleyn Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 506 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 Merhaba, bugün Need for Speed: Carbon adlı oyunu indirdim. Fakat oyuna çift tıklayınca hiçbir şekilde bir tepki olmuyor.
Merhaba, bugün Need for Speed: Carbon adlı oyunu indirdim. Fakat oyuna çift tıklayınca hiçbir şekilde bir tepki olmuyor.
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 8 Eylül 2023 #2 Hamleyn dedi: Merhaba, bugün Need for Speed: Carbon adlı oyunu indirdim. Fakat oyuna çift tıklayınca hiçbir şekilde bir tepki olmuyor. Genişletmek için tıkla... Oyununuz korsan mı? Artı 0 Eksi
Hamleyn dedi: Merhaba, bugün Need for Speed: Carbon adlı oyunu indirdim. Fakat oyuna çift tıklayınca hiçbir şekilde bir tepki olmuyor. Genişletmek için tıkla... Oyununuz korsan mı?
KS KS Hamleyn Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 506 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #3 432777 dedi: Oyununuz korsan mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba sorunu hallettim oyunun içine crackdeki dosyaları atmayı unutmuşum teşekkürler yine de Artı 0 Eksi
432777 dedi: Oyununuz korsan mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba sorunu hallettim oyunun içine crackdeki dosyaları atmayı unutmuşum teşekkürler yine de